Nightmare

Carson "Car" Hendry

Go down

Carson "Car" Hendry

Indlæg  Pretty--Kitty on Fre mar 30, 2012 8:11 am

Navn: Carson Hendry
Nickname: Car
Alder: 18
Køn: Kvinde

Sexualitet: Er pænt ligeglad med hvem hun er sammen med, så længe hun bare får noget for det!
Forhold/Status: Hun springer fra forhold til forhold og det er meget sjældent at hun er single.

Vane(r): Ryger konstant, har det tit med altid at skulle have en is at æde, hun stjæler også konstant.

Personlighed: Hun er grov over for alle, men det er bare en facade hun bruger. Hun er også rigtig god til at skjule sine rigtige følelser. Er ligeglad med andres følelser og hun er meget temperamentsfuld

Stil: Hendes tøj er meget random, da hun går i det hun lige finder i skabet og som er rent. Dog sørger hun altid for at det matcher. Hun farver sit hår blond og hendes øjne er stålgrå.

Historie: Carson og hendes familie stammer fra Skotland, og da Carson var 15 år flyttede de til Danmark pga at hendes far havde fået et job i byggebranchen der. Jobbet varede dog kun ca 2 år, for faderen mistede livet i en ulykke på hans arbejdsplads i forsøget på at redde en ung mands liv, men det endte ud med at de begge mistede livet. Kort efter begravelsen begyndte hendes mor at drikke voldsomt og moderen begyndte at komme sammen med den ene dårlige fyr efter den anden, og det gik tit udover Carson, da hun stadig boede hjemme, når fyrene var i dårligt humør. Hun fik bank dagligt og en gang imellem voldtog de hende også uden at moderen opdagede det pga hun var så lang væk i sin alkoholrus. Det er også grunden til at hun har den personlighed som hun nu en gang har.
Lige så snart at Carson fulgte 18, flyttede hun hjemmefra da hun ikke orkede den livsstil hun levede længere. Da hun havde problemer at holde på de job hun tog sig pga hendes temperament, valgte hun at sælge sin krop i stedet for. Hun er lederen er en pigebande som går rundt og stjæler fra diverse butikker. Banden truer og giver også folk der kommer i vejen for dem tæsk.
Carson har aldrig rigtig haft nogen følelser for dem hun har været sammen med. Den eneste gang hun følte nogen form for forelskelse var i Jannick, lederen af den gruppe Lukas af medlem af. Jannick havde dog ikke de samme følelser som hende hvilket hun hurtigt fandt ud af en dag hvor de var ude at kigge på en lejlighed til hende. Hun havde dog godt vidst at han ikke havde de samme følelser som hende, men hun havde håbet det. Så selvom han behandlede hende som var hun hans søster havde hun alligevel tilstået sine følelser over for ham.

Andet: Der kommer sikkert mere senere og der bliver nok også rettet i det skrevne. Billede kommer senere Smile
avatar
Pretty--Kitty

Antal indlæg : 268
Join date : 09/10/10
Age : 28
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum