Nightmare

Maja 'Yuuko' Dam

Go down

Maja 'Yuuko' Dam

Indlæg  Pretty--Kitty on Tirs nov 29, 2011 4:19 am

Navn: Maja 'Yuuko' Dam
Alder: 16
Køn: Pige
Sexualitet: Straigt
Forhold/Status: Single

Vane(r): Render altid rundt med et kamara og tager billeder af alt og alle.

Personlighed: Kan være ret flabet en gang imellem(dog mest hvis nogen fornærmer hende eller lign.), men udover det er hun en meget sød pige som tænker meget over hvordan hendes venner og veninder har det.

Stil: Street, men foretrækker klart de forskellige japanske tøjstile som fx Lolita. Hun gider dog ikke gå med det til hverdag, da hun ikke orker at klassekammeraterne driller hende fordi de simpelthen ikke forstår hende. Har altid en eller anden form for hue på. Hun har kort lyserødt hår med 2 lange totter, en i hver side af hovedet.

Historie:Maja hader sit fornavn og har derfor valgt at kalde sig for Yuuko. Maja kommer fra et ganske normalt dansk hjem med et par søde forældre som måske ikke altid lige forstår hende, men vælger at acceptere hende som hun er. Hun har også en storebror og en lillesøster som hun holder rigtig meget af. Det var hendes storebror som fik hende til at interessere sig for den japanske popkultur især de forskellige tøjstile. Hun bor i Roskilde, men går på efterskole i KBH.

Andet: Skriver mere senere og der kommer også billede op på et tidspunkt Smile
avatar
Pretty--Kitty

Antal indlæg : 268
Join date : 09/10/10
Age : 28
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum