Nightmare

James Anderson

Go down

James Anderson

Indlæg  James on Lør sep 17, 2011 4:40 am

Navn: James Anderson
Alder: 16 år
Køn: hankøn

Personlighed/vaner: James er en åben og venlig person, generelt, men man skal heller ikke provokere ham for meget, for så bliver han hidsig. Når han først er kommet op i det røde felt, så skal der meget til før han falder ned igen. Han er imod vold, så han går meget op i at løse problemer uden vold. Han udstråler meget at han er homoseksuel, uden at sige noget om det, igennem hans tøj og hans generelle fremtoning, men han er uden tvivl hetero. Han har meget nemt ved at få venner - især pigevenner, hvilket kun tilføjer til mistanken om at han er til fyre. Han smiler tit, og har en rimelig bred humor, derfor kan han snakke med mange slags mennesker, men dog har nogle fyre det med ikke at ville snakke med ham fordi de tror han er homo.
Sexualitet: Heteroseksuel
Forhold/Status: Single
Stil: James går mest i dyre mærkevarer, da hans forældre har mange penge til at understøtte hans dyre tøjstil. Han går primært i Prada, Dior, D&G, Ralph Lauren, Marc Jacobs osv.
Historie: James er født og opvokset i New York, hvor han har boet sammen med sine to fædre, som fik ham ved at benytte en rugemor. Hans fædre har altid håbet på at han ville vokse op og være til fyre, men han må desværre skuffe dem med at være til kvinder. Han har ikke noget imod homoseksuelle, tydeligvis, da han er opvokset med to fædre, men han har et en smule anstrengt forhold til det fordi hans forældre hele tiden håber på han kommer hjem med en kæreste som er af hankøn. Hans liv har været meget normalt, uden de store problemer, udover normale teenageproblemer. For omkring et år tilbage valgte hans fædre at de alle skulle flytte til Danmark, fordi de havde fået gode jobtilbud i Danmark, og James har derfor brugt det sidste år på at gå på sprogskole og lære dansk, for nu at begynde på gymnasiet.
Andet: James har lyst blond hår, og klare blå øjne. Han er af normal bygning, og er ikke særlig pumpet, men han træner regelmæssigt for at sørge for at være tonet. Han er 175 cm høj, og er normalvægtig.

James

Antal indlæg : 2
Join date : 17/09/11

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum