Nightmare

Anthony Collins

Go down

Anthony Collins

Indlæg  Bianca on Ons sep 01, 2010 6:20 amNavn: Anthony Collins

Alder: 17år

Køn: Dreng

Vane(r): Har det med at tale alt for hurtigt! Hvilket gør at folk efter at ha’ snakket med ham, vender sig om, klør sig lidt i nakken og tænker… ’Hva’ fanden var det?’.

Personlighed: Anthonys personlighed er som en regnbue. Nogle dage kan den være lys og rar, andre dage grå og trist, selvom – som en rigtig regnbue – at den for det meste hælder mod det rare og lyse det meste af tiden. For frem for alt er Anthony én stor energi bombe uden lige! Han er sprængfyldt med morskab og glade dage. Dog er han noget af et pivedyr, og hvis han bliver udsat for det mindste pine vil han ligge sig ned og overgive sig til alt og alle, en rigtig slapsvans.

Sexualitet: Absolut Homoseksuel. Selvomhan godt kan finde på at bilde folk ind at han er hetero.

Forhold/Status: Single.

Stil: Spredt som en regnbue! Han elsker t-shirts, som for det meste sidder løst på hans meget tynde krop, samt cowboybukser, der for det meste er hullede og slidte.

Historie: Anthony Collins blev født d. 4maj, en lykkelig og varm sommerdag for hele familien. Drengen blev selvfølgelig straks overdynget med blomster, gaver og ikke mindst en masse kærlighed.
Han voksede da op i en kærlig familie med trygge rammer og gode venner. Intet kom imod andet end hverdagens små ting.
Dog da Anthony fyldte 15, skete det tragiske som i de fleste familier, at forældrene gik fra hinanden. Faderen havde været moderen utro gennem en årrække og familie idyllen blev brudt.
Anthonys egen lille verden blev afbrudt da de to elskende parter skilte sig fra hinanden, hvilket vil sige at han gik i dyb sorg. Moderen var fortvivlet og greb lidt efter ud efter hver en mand hun kunne skaffe. Faren var ulykkelig over ej at være sammen med det faste grundlag længere, og begyndte så småt sit drikkeri. Og hvor blev Anthony så af i dette roderi?
Jo, han flyttede da for sig selv, det lille væsen valgte selv at indtræde i ’De voksnes rækker’ og flyttede ind i en mindre lejlighed. Her har den lave dreng indfundet sig i årenes studier og kun taget imod livets glæder. Han snakker næsten ikke med forældrene, hvilket gør at han føler han mangler sin støtte, sit faste grundlag. Dette er en ting han går meget op i.

Andet:
Anthony er en stor slikmund, man ser ham næsten ikke uden sin slikkepind nogle steder. Derudover er han en ’skinny’ dreng der næsten intet sul har på kroppen, da han lever af de penge han kan skrabe sammen hist og her.

(der vil evt. forekomme rettelser i personligheden og baggrunden, da jeg ikke føler den største krea lige nu, det samme gælder baggrunden).

avatar
Bianca

Antal indlæg : 2
Join date : 24/08/10

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum