Nightmare

Lukas Wiener (Luka)

Go down

Lukas Wiener (Luka)

Indlæg  Luka on Tirs aug 24, 2010 10:50 pm

Navn: Lukas Wiener (kaldet Luka )
Alder: 20 år
Køn: male
Vane(r): han kan tit være rebælsk og kan godt slå fra sig hvis man pisser ham af (ISÆR hvis man kalder ham lukas han foretrækker Luka) dog er han også rengørings freak i alt hemmelighed kun dem der står ham meget nær får hans rengørings skills at se ellers holder han det hemmeligt ellers ville han sikkert blive kaldt en svans. han elsker også at tage billeder og maler også lidt i sin fritid.
Personlighed: han elsker når sin lillebror spiller violin, det finder han meget afslappet, han er som sagt en lidt blandet person, nogen gange venlig og hjælpsom, men det kan hurtigt venne til at han kan stille dig en flad hvis du pisser ham af, derfor holder han en kold facade overfor fremmede, men hvis man lære ham at kende vil man vide hvor rolig og venlig han faktisk er, man skal bare have tolmodighed.
Sexualitet: helt klart bøsse (han er seke Razz)
Forhold/Status: man kan vel godt sige at han er optaget, men det er ikke helt et forhold han har noget kørende med en, men det er ikke helt et forhold så optaget er han. (han har også en mindre forelskelse eller nærmere et meget tæt beskyttende forhold til sin lillebror)
Stil: han går med briller, men kan også godt gå med kontaktlincer har mørkebrunt strittende hår og går i blandet tøj, nok mest lidt mere ovre i det alternative.
Historie: Lukas er vokset op på en bondegård langt ude på landet, med sine forældre, sin lillebror Elias, og deres mange bondegårdsdyr og husdyr i form af mange katte, både inde og udekatte, og to hunde.. som lille, var han og hans bror tit ude hos aflastningsfamilier, for at få en pause fra forældrende.. Forældrende arbejdede i stalden, men samtidig havde de også deltidsjobs om vinteren når der ikke var travlt med høst og så videre.. Lukas var 4 år ældre end Elias, og var derfor et klart forbillede for den yngste af de to brødre..
I skolen blev Elias mobbet..fordi hans navn var græsk, (Deres far var fra grækenland)..Men tit fandt Lukas ud af det og han var der tit for ham og beskyttede ham fra de andre, ved at tæve dem og det gav så tit eftersedninger til ham, dog var han ligeglad bare Elias var oka så var han glad.
Da Lukas fyldte 14, begyndte hans forældre at slå ham, og nægtede at lade ham komme hen til aflastningsfamilien, det samme galdt hans lillebror..
De to børn var derfor tvunget til at bo hjemme.. begge blev slået på hvis de gjorde noget forkert.. det kunne være de mindste ting som udløste tæsk; f.eks. at lægge kniven og gaflen forkert ved tallerknen når der blev dækket bord.. Lukas blev hurtig rebelsk, mens hans bror Elias lukkede sig mere og mere inde i sig selv.. Som tiden gik, blev slagene værrer og værrer, men ingen af de to drenge turde sige noget til nogen.. Først 4 år efter, da Lukas blev 18 og flyttede hjemmefra, fik hans bror lov til at bo på deltid hos ham så han kom væk fra forældrende... yderligere 1½ år efter, blev det meldt til politiet, da deres far havde brækket armen på Elias.. Så tog Lukas afære, og fik lov til at have Elias hos sig permanent, med økonomisk støtte fra kommunen. De fik hjælp til at inde en større lejlighed, og fik en 3 værelses tildelt med to værelser, en rimelig stor stue, eget køkken og et lille badeværelse... bare det at de havde et sted at bo var jo perfekt! Årsagen til at det gik så glat, var deres onkel som ejede nogle boligblogge, så de fik det med en rimelig god rabat på. Siden da har Elias boet der.. og Lukas har taget sig af ham, som sit kæreste ege og jo længere tid der var gådt jo mere beskyttende blev han for sin lillebror og ville ikke lade ham være sammen med andre en ham. dog kunne der godt være nogle få undtagelser.
(jeg tog lidt af Elias profil og skrev lidt om på den, da jeg ikke helt ved så meget om deres fortid men ved det nu og de er jo brødre så de har lidt den samme fortid vil jeg gætte håber det er oka Elias)
Andet: nope ikke lige hvad jeg ved ^^
avatar
Luka

Antal indlæg : 184
Join date : 24/08/10
Age : 27

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lukas Wiener (Luka)

Indlæg  Esben on Ons aug 25, 2010 12:30 am

Niice du fik det lavet : D <3
avatar
Esben

Antal indlæg : 509
Join date : 16/08/10
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lukas Wiener (Luka)

Indlæg  Wolfy on Ons aug 25, 2010 3:45 am

yay flere XD
avatar
Wolfy
Moderators
Moderators

Antal indlæg : 774
Join date : 02/08/10
Age : 29
Geografisk sted : fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lukas Wiener (Luka)

Indlæg  Adam on Ons aug 25, 2010 4:38 am

Se den lille kattekilling nej vor er den sød!!<3 :'DDD
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Lukas Wiener (Luka)

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum