Nightmare

Jannick Clausen

Go down

Jannick Clausen

Indlæg  Pretty--Kitty on Ons apr 04, 2012 10:26 am

Navn: Jannick
Nickname: Jan, Nick, Nicky
Alder: 22
Køn: Mand

Sexualitet: Homoseksuel
Forhold/Status: Optaget.

Vane(r): At drille Luki <3

Personlighed: Han er meget venlig over for folk og behandler sine venner med respekt. Dog elsker han at drille Lukas som han han kalder for Luki.

Stil: Han er meget stillet i det. Går meget med skjorte og mærke jeans, han går også med trenchcoats.

Historie: Jannick er oprindeligt fra Jylland af, men valgte at flytte til Sjælland for at komme væk fra sin meget normale familie. Hans familie aner ikke hvad han går og laver. Jannick har bildt dem ind at han går på universitet for at kunne blive læge og at han bor sammen med sin kæreste, Julie. I virkeligheden bor Jannick i en lækker lejlighed sammen med sin kæreste Julius som har et meget kvindeligt udseende og derfor bliver taget for at være en pige. Jannick arbejder sort som tjener i en restaurant når han ikke er sammen med drengene. Han gider ikke skolen og det er derfor han ikke er i gang med nogen uddannelse.
Jannick kender Carson gennem sin far som var gode venner med hendes far og da hendes far døde besluttede han sig for at tage hende under sine vinger, især efter han fandt ud af hvordan det virkelig stod for sig hjemme hos hendes mor. Det var ham som hjælp hende væk fra det da hun blev 18. I starten boede hun hos ham og Julius. Carson anede dog ikke på det tidspunkt at han og Julius var kærester, men det fandt hun dog hurtigt ud af en dag hvor de var ude at kigge på en lejlighed sammen. Jannick ville sørge for at hun fik en ordentlig lejlighed at bo i og den måtte meget gerne ligge tæt på hans egen så han kunne holde lidt øje med hende. Mens de gik rundt i lejligheden stoppede Carson pludselig op i det der skulle forestille at være stuen og gik hen til vinduet, mens hun stod med ryggen til ham spurgte hun lige pludselig "Ved du godt at jeg er forelsket i dig?" Hun vendte sig ikke en gang om for at se hans ansigtsudtryk blev bare stående med ryggen til ham og stirrede ud i det blå. Man kunne se i vinduets spejlrefleks at bed i sin læbe og så meget nervøs ud. Jannick blev et øjeblik overrumplet af hendes bratte spørgsmål, men kom sig hurtigt over overraskelsen og gik hen for at holde om hende. "Jeg ved det." kom det stille fra ham. Han havde godt lagt mærke til hvordan hun behandlede ham og han kunne genkende tegnene fra dengang han havde mødt Julius. Han ville ikke have konfronteret hende med sin viden før hun selv havde fortalt ham hvordan det stod til med hende.
Meget blidt fortalte han hende at det ikke kunne blive dem og i den forbindelse fortalte han sandheden om forholdet mellem ham og Julius. Hun havde fået tårer i øjnene og da han opdagede det vendte han hende om så hun kunne skjule sit hovedet ved hans skulder. Jannick lod hende græde ud før de forlod rummet. Udlejeren var så uhøflig at blive væk indtil de kom ud.
Jannick kender udmærket godt til det liv Carson fører og han har da også prøvet på at få hende væk fra det, men har ikke rigtig lykkes endnu. Så han har valgt at vente til hun er helt klar til at forlade det.

Andet: Der kommer sikkert mere senere og der bliver nok også rettet i det skrevne. Billede kommer senere Smile
Pretty--Kitty
Pretty--Kitty

Antal indlæg : 268
Join date : 09/10/10
Age : 28
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum