Nightmare

Aiko Shinomiya

Go down

Aiko Shinomiya

Indlæg  Aiko on Man feb 20, 2012 1:26 pm

Navn: Aiko Shinomiya
Alder: 12 år gammel
Køn: Dreng
Vane(r): han har det med at dase hen i sine egne tanker, og så er det svært at få kontakt til ham
Personlighed: Aiko spiller for det meste altid lille og uskyldig, men inderst inde er han det helt modsatte, han er modbydelig og ser alle som hans legetøj, finder han en der interessere ham ligger han skam ikke skjul på det. Han kan være noget af en møg unge og siger altid sin mening til folk han ikke kan lide.
Sexualitet: Bi-Sexuel
Forhold/Status: Single
Stil: Cute punk
Historie: Aiko er vokset op sammen med hans var i et mindre hus, han har altid holdt rigtig meget af hans far. hans mor har han aldrig mødt og kender derfor intet til hende, han savner hende nu heller ikke for så ville der bare være en der ville tage hans opmærksomhed væk fra ham selv. Men en dag introducerede hans far ham for hans nye kæreste og hendes søn som skulle flytte ind og det var der Aiko mødte hans nye stedbror Chiko som han begyndte at udnytte allerede første nat han var der, de deler værelse og sover i samme seng, men Aiko har ingen følelser for Chiko, han udnytter ham bare.
Aiko har også en ret obsessive eks kæreste der stalker ham overalt, han vil ikke lade ham være i fred lige meger hvor meget Aiko sårer ham eller skubber ham væk, han fylder meget af hans hverdag selvom han ikke vil have det, men Aiko havde aldrig følelser for ham, han udnyttede ham bare.
Aiko har aldrig været forelsket i andre end hans egen far, han vil ikke give slip på de følelser og bryder sig ikke om når nogen kommer i vejen...
Andet:

Tegning af Aiko:

Aiko

Antal indlæg : 1
Join date : 20/02/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum