Nightmare

The very first day!

Go down

The very first day!

Indlæg  Esben on Lør sep 17, 2011 4:58 am

det var lige efter sommerferien, og gymnasietiden var begyndt...
Esben havde haft en del problemer med at komme op og i skole til tiden, men for én gangs skyld var det lykkedes ham ikke at komme for sent.. Han var nervøs som bare fanden! Et helt nyt skoleår, på en helt ny skole.. Og sommerferien havde generelt været meget hektisk for ham... Men nu var det et nyt år! Ganske vist skulle han gå på skole med de fleste af dem fra 10 klasse, men det var okay.. så kendte han da nogen af dem! Problemet var mere alle de nye ansigter; alle de mennesker, hvem han overfor skulle skabe sit image påny. Sit image som den cool dreng omringet af tøsebørn iført poptøj og korte skørter. Han gik endnu et år imøde, hvor han var lidt den der klassens klovn; forstået på den måde at han ofte var i centrum grundet sin keglede, spydige kommentare.. Egentlig var det ikke det han ønskede, men han kunne bare ikke rigtig lægge den side af sig væk.. Den beskyttede ham jo.

Døren ind til auditoriet stod åben, og en del andre elever var på vej ind.. Der havde været en morgensamling, for at byde alle de nye elever velkomne.. Men den havde Esben ikke nået.. næh nej, han kom for sent.
Han mængede ind imellem menneskene, og allerede på vej ind af døren, faldt han i snak med en pige, hvis hår var så hvidt grundet afbleger, at det nærmest virkede gennemsigtigt i spidserne. Hun bar et par tætsiddende jeanslignende gamacher, og en top med en dyb udringning. Hendes navn var Marie, og hun var lige en af den type piger, som Esben havde erfarret ville sværme om ham, hvis han viste hende opmærksomhed...

..... Men ja, med så store bryster som hun havde, hvordan kunne man så andet end at vise opmærksomhed..?
Snart mødte de op med hendes bedste veninde; Caroline, og Esben faldt så i snak med hende...
på den måde havde han allerede fået to nye bekendtskaber på vej ind, og de satte sig op bag i lokalet, hvor Marie sad i midten.. pladsen på den anden side af Esben forblev tom.. I hvert fald indtil videre...
Som altid var Esbens hår sat med en dynge voks, og den svagt rødlige nuance var at skimte i lyset fra lysstofrørene i loftet.. han havde en rød G-star tshirt på, en tynd trøje og et par jeans; også af mærket G-star..
Hans opmærksomhed var hovedsageligt på Marie. Hun så bedst ud af de to piger. Caroline var en smule buttet, og med halvkort, mørkebrunt hår, hvor pandehåret var trukket tilbage over hovedet med nogle sorte hårnåle..
avatar
Esben

Antal indlæg : 509
Join date : 16/08/10
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: The very first day!

Indlæg  James on Lør sep 17, 2011 7:10 am

James er der til tiden, som altid. Han har været en smule nervøs for at skulle starte på gymnasium her i Danmark, så han har været oppe siden klokken lort i morges for at forberede sig på den første dag. Han har dog sit bedste pokerfjæs malet på, så det ville ikke være til at se på ham at han er nervøs. Morgensamlingen var egentlig ret kedelig, men han er glad for han alligevel var der, for ellers ville han nok ikke vide hvor han skulle hen efter samlingen. Hans danske er ikke supergodt, så han støtter sig meget op af det engelske, selvom hans sproglærer siger at han skal tvinge sig selv til at snakke dansk. Han gør det da også så meget han kan, men hvis han bliver stresset eller nervøs, så falder han helt ud af det danske og tilbage i det engelske.

Han var meget i tvivl om, i morges, om hvad for noget slags tøj han burde tage på, for han vil jo helst ikke se ud som om han er på vej til fest, men på den anden side vil han heller ikke ligne en fattig bondeknold. Han besluttede sig derfor for at tage en enkel hvid t-shirt på, med en sort cardigan udover, og et tyndt koralfarvet halstørklæde hængende ned foran. Før morgensamlingen faldt han i snak med en dreng og en pige som heller ikke rigtig vidste hvor de skulle hen, så dem har han i det mindste kunne støtte sig til. De ligner rigtig meget hinanden, så han gætter på de er søskende..

De kommer ind i auditoriet, hvor der efterhånden er ved at være godt fyldt op, og de får endelig fundet nogle pladser ved siden af en rødhåret fyr, som James sender et venligt smil i det han sætter sig ned, hvorefter han vender opmærksomheden mod den lærer der er begyndt at tale oppe foran.

James

Antal indlæg : 2
Join date : 17/09/11

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum