Nightmare

Jackson McCortney. (reupload)

Go down

Jackson McCortney. (reupload)

Indlæg  Adam on Tors sep 01, 2011 4:59 am

Navn: Jackson McCortney.

Alder: 19 år.

Køn: Hankøn.

Vane(r): Afhænglig af musik og Coka Cola, kan derfor ikke sove uden.

Personlighed: Jackson har altid været meget glad, halv genert, nuttet, kærlig og uadvendt, men inden for det sidste år har hele hans person ændret sig. Han er nu kold, flirtende, lukket og led.. I al fald ud af til, kommer man tæt nok på er han sit normale selv.. men for ikke at få en ny elsker forsøger han ikke at lade nogle komme tæt på. Hvilket så resultere i at han er blevet utrolig ensom og sårbar.

Sexualitet: Homoseksuel.

Forhold/Status: Single.

Stil: Han går i alt der er farver på.

Historie: Jackson har igennem mange år, dated en ung fyr ved navn Lukas og de har lige siden begyndelsen, elsket hinanden helt uden limits. Men de seneste par måneder har Jackson følt sig mindre og mindre værd for Lukas.. Dette skyldtes at Lukas pluslig bare aldrig var hjemme og når han så var, var der næsten ingen fysisk kontakt.. Grunden til at Lukas actede sådan var at han havde fået følelser for en lille fyr på hans arbejde og inden længe havde det udviklet sig til en affære da den lille fyr selv var ganske betaget at Lukas og forsøgte alt hvad han kunne for at score ham trods han var klar over at Lukas altså lige havde en kæreste..
Det havde Jackson på fornemmelsen så han og nogle piger fra hans japanskhold snakkede om det.. pigerne sagde at han skulle gøre gengæld og selv få sig en affære.. Samme dag startede der en ny fyr i klassen ved navn Morten Jensen, en rigtig score karl der havde Jackson i øjesyn under hele timen og massere af andre timer derefter.. Inden længe fik han smørret sig godt og grundigt ind hos Jackson og han gav op.. Nu havde Jackson ogsp en affære.. det føltes frygteligt.. men i det mindste fik det ham til at føle sig elsket igen. det var det eneste han ønskede.. men det kostede så et par hårde knald nu og da.. En måned gik og affæren mellem Jackson og Morten var nu blevet ham en rutine.. En dag havde Lukas fortalt Jackson at han skulle arbejde over og derfor sove hos en ven nær hans arbejds plads.. selvfølgelig vidste Jackson det var løgn.. Men han bildte sig selv ind at det Lukas sagde var sandt og at han kun havde øjne for Jackson. Morten havde inviteret sig selv over til Jackson for at knalde i han og Lukas seng og han fik da sin vilje trods Jackson gjorde sit bedste for han ikke skulle få den.. mens Morten fik sin vilje med en grædende Jackson havde Lukas stoppet ham selv i at tage den lille fyr endnu engang.. han havde fået nok.. han ville ikke bedrage sin elskede Jackson mere som havde ændret sig utrolig meget på de seneste måneder.. han var blevet trist, ked og ulykkelig... men med et smil på læben for at skjule det. Men det var nemt at se at han græd stortset hver dag.. hans øjne var altid rødlige og han havde fået små poser under øjnene. Han var heller aldrig hyper glad mere.. det var helt sørgeligt at se på.. meget enda.. Så han bestemte sig for at tage til en tank, købe en god vin og noget chokolade samt nogle blomster og var så på vej hjem til Jackson. Men da han åbnede døren til deres lejlighed fanst han blot sin elskede ifær med at blive penetreret af en fremmed han aldrig før i sit liv havde set.. han tog det som at Jackson var ved at blive voldtaget da han sådan græd som han gjorde.. han smed alt han havde i hænderne alt imens Morten skyndte at trække sig ud af Jackson og træde et par skridt tilbage.. Jackson satte sig op og mumlede en lille sætning; "Lukas.. hva.. laver du her?" lød det næsten lydløst som han rejste sig fra sengen og hans hovede kort vendte mod Morten men så mod den rasende Lukas igen. "Hva er det her! Hva laver du med min Jackie!? .. DU SKAL FÅ SKAL DU DIN MIDE!!~~" Råbte han før han smadrede vinflasken og løb efter Morten som løbte ud i køkkenet. Jackson skyndte sig at tage en morgenkåbe og løbe efter dem.. "Lukas! Stop!" skreg Jackson panisk og greb fat i armen hvori Lukas havde den knuste flaske.. I de få sekunder Lukas og den grædende Jackson havde øjenkontakt stak Morten Lukas ned med en køkkenkniv. Jackson skreg og før han havde set sig om var Morten ude af døren og han lå på gulvet med Lukas i sine arme.. "Lukas....lukas...." mumlede Jackson som han rokkede frem og tilbage med Lukas i sine arme. (mere kommer)
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum