Nightmare

Pernille Sørensen

Go down

Pernille Sørensen

Indlæg  Pernille on Ons jul 13, 2011 4:19 am

Navn: Pernille Rose Sørensen

Alder: 16 år

Køn: Pige

Vane(r): Hun har det med at gå helt i stå når hun ser noget hun synes er sødt. Hun er dybt afhængig af chokolade og bliver meget ynkelig hvis hun ser noget men ikke får noget. Hun har også en vane med at sætte alt i orden og kan blive lidt.. skræmmende hvis folk laver uorden i hendes ting. Udover det så kalder hun ofte alle sine venner for alverdens kælenavne (f.eks. er Lars bedre kendt som ’snuskebasse’ og Nana er ’snullergøj’)

Personlighed: Pernille er utroligt sød og altid venlig overfor alle. Hun kan ikke gøre en flue fortræd, om hun så prøvede. Hun virker som den mest uskyldige person der eksisterer.. indtil man lærer hende bedre at kende.. Når hun er sur (det sker ikke ofte.. men NÅR det sker), så svovler hun som en murerarbejder.

Da Pernille ikke er specielt høj er det et meget sart emne for hende. Hun kan ikke KLARE når folk skal pointere HVOR lav hun er og her en tendens til bare at skule på folk, hvis de nævner det.

Pernille er typen der kan blive FOR bekymrede for folk. Hvis der er en der har problemer så der hun der for at lytte til alle problemerne og prøver at gøre alt for at folk bliver glade igen. Og hvis folk benægter at der er noget galt, hænger hun op og ned af dem og stiller ekstremt personlige spørgsmål indtil personen indrømmer problemet.

Pernille er meget glad for sin kæreste Lars og sine venner. Især Nana, som er hendes tætteste veninde hun deler alt med. Også hendes hemmelige bøsse-fantasier om hvem af drengene i klassen der skal komme sammen.

Hun elsker søde ting i alle former. Om det er et lille sødt egern eller et andet kært dyr, en halskæde eller noget tøj, ELLER to drenge der står lidt for tæt på hinanden til at de vil blive betragtet som venner, så går hun HELT i stå og stirrer åbenlyst indtil noget/nogen afleder hendes opmærksomhed fra det.

I sin fritid er shopping helt klart en af Pernille’s største hobbyer. Men i tilfælde af at hun allerede har vadet byen tør og der ikke er kommet nogen nye kollektioner, så er der da heller ikke noget bedre end at sidde med en bog og slappe af.

Pernille, på trods af at hun er i et forhold, er dog meget skeptisk over for kærlighed, i hvert fald når det kommer til hende selv. Hun tror ikke på ægteskaber og skal for alt i verden ALDRIG have børn!

Sexualitet: Hetero

Forhold/Status: I et forhold med Lars Löserkraut

Stil: Hun har sin egen meget søde stil. Den består primært af kjoler og meget feminine bluser i lette materialer, i hvid eller pastelfarver. Gerne med et par lyse tætsiddende bukser og en let cardigan til.

Historie: Pernille kommer fra en lettere velhavende familie. Hun er født og opvokset på Frederiksberg og har aldrig manglet noget. Begge hendes forældre har altid arbejdet meget og har sjældent været hjemme, så hun er ikke så tæt med dem. Når de så er hjemme, er de dårligt nok sammen. Faren er workaholic og selv når han er hjemme arbejder han fra sin bærbare og Pernille’s mor snakker i timevis med sine veninder over telefonen. De spiser endda også hver for sig. På grund af det, så har Pernille svært ved at se noget positivt i et ægteskab da hendes forældre sådan set bare er gift på papir og tilfældigvis bor sammen.

Andet: Pernille’s udseende: Hun har langt, brunt krøllet hår, som regel altid med en form for hårpynt i, enten i form af et sødt spænde eller en hårbøjle. Hendes øjne er grønne og hendes hud er ret bleg og har fregner. Pernille er blot 155 cm høj og foretrækker at man ikke snakker om det. Derfor har hun ofte en lille smule hæl på sine sko.

Pernille

Antal indlæg : 1
Join date : 13/07/11

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum