Nightmare

Lars Hahn Lösekraut

Go down

Lars Hahn Lösekraut

Indlæg  Fuffe on Tirs jul 12, 2011 8:18 am

Navn: Lars Hahn Lösekraut.
Kaldenavn/e: Hahn og champ! (De bliver dog mest brugt i forbindelse med fodbold eller fodboldkammerater)
Alder: 16 år.
Køn: Dreng.

Vane(r): Lars ryger når han er fuld, er meget nærgående- specielt hvad angår berøringer og bander. Han er en dårlig taber og smadrer derfor altid et joystick eller to når han spiller PS. Lars har også en tendens til, at råbe tværs lokaler når han ser en "homie" eller lækker person. Når læreren ikke kigger vipper han også på stolen og sender frække blikke til pigerne omkring ham.

Personlighed: Lars er en drengerøv, han elsker at blærer sig og tale perverst. Han har en flirtende adfærd og du finder ikke det spas og ballade han ikke er frisk på. Udadtil virker Lars som en player, men han har forandret sig efter han fik kæresten Pernille. Lars er siden deres forhold startede blevet mere human, han besidder mere empati end før og er derfor i stand til, at se han har svigtet en ven. Han bruger meget tid på, at ærge sig over sit mistede venskab, men er samtidig glad for sin nyfunde kærlighed, (forklaring ang. venskab kommer i historie)
så selvom Lars kan virke depressiv på gaden er han generelt en meget glad person og let, at opmuntre.
Når ingen andre kigger er Lars en meget kærlig person, men han besidder et iltert tempermant: han bliver let jaloux og er en dårlig taber.
Lars er generelt meget venligt anlagt, dog ikke overfor forskellige stile- han har svært ved, at forstår folk der skiller sig ud.
Lars kan godt lide, at føre længere samtaler om alt eller intet og filosofere gerne i al hemmelighed, men desværre har materalisme og modeblade sat sit overfladiske præg. Lars kan virke uintilligent, men det er bare en facade, i virkeligheden er Lars meget intilligent hvad angår hans interesser. Lars virker muligvis som en nar udadtil, men når man lærer ham at kende er han en af de mest loyale og trofaste venner eller kærester man kan finde på markedet.

Sexualitet: Straight, men elsker at lave "bøsse"-jokes med sine venner.

Forhold/Status: Optaget. (Af Pernille<3)

Stil: Pop, men ikke grusom popdreng.

Historie: Lars er opvokset i et strikt kristent hjem. Hans far var ekstreminist og troede så meget på gud, at han så sin fejl af en søn som djævlens værk. Lars' far behandlede ham rigtigt dårligt og derfor anser Lars ikke længere sin far for, at være familie. Fornylig blev Lars' far og mor officielt skilt, trods 2½ års sepparation. Lars bor hos sin mor nu og har sit eget store værelse i en lejlighed i midtbyen. Lars' mor er meget venlig, næsten alt for venlig. Hun er typen der altid har et smil på læben, selv når Lars smadre sin PlayStation eller kaster et joystick i nakken på sin lillesøster. Lars' mor forelskede sig fornylig i en ny mand, men han er pilot og tilbringer derfor meget tid ude. Lars' mor og kæreste er ikke flyttet sammen endnu, men hun besøger ham ofte og efterlader i situationen Lars alene med sin lillesøster: Anna. Lars er ligeglad med sin mors kæreste og ignorere ham for det meste. Lars tiltro til voksne er ikke særlig stor da han har oplevet omsorgsvigt.
Lars tilbringer for det meste tid hos venner eller kæreste, men er nogen gange tvunget til, at være hjemme og passe på lillesøsteren. I sin fritid spiller Lars fodbold, han spiller som angriber og det passer godt til hans agressive tendenser. Lars har en stor passion for fodbold, men taler ikke særlig meget om det da hverken hans mor eller lillesøster finder det særligt interessant.
Lars går i skole med sin lillesøster, men de har et love/hate forhold og Lars lader derfor som om han ikke kender splejsen. Lars' lillesøster er 14 og går i 7 klasse. Lars selv går i 9 og plejede, at være bedstevenner med Esben fra parralelklassen. De lavede alt sammen, men Lars og Esben er ikke længere venner for Lars stjal "Esben's pige". Lars forsøger stadig, at opsøge Esben og reparere deres ødelagte venskab, men Esben respondere ikke, som Lars havde håbet på. Lars tilbringer nu det meste tid med sin kæreste eller på druk. Når moreren ikke er hjemme holder Lars også gerne en fest eller to i sin "hybel".

Andet: Lars elsker sprut og fest. Han holder af at drikke sig i hegnet: han elsker, at miste kontrollen.
Lars hader søndage medmindre de er efterfulgt af en helligdag og hans livret er burger el. pizza med skinke og bacon.

Udseende:
Lars hår er naturligt mørkebrunt og han besidder gyldent brune øjne, hans hud er en lys latino brun og han har en slank, men muskoløs krop. Hans hud er fuldstændig ren da han er meget velplejet og fit. Lars kan ikke gå ud af en dør uden at sætte håret og bruger ikke det samme tøj to dage i træk. Han går mest i hængerøvs bukser og en t-shirt med en cardigan eller hættetrøje udeover. Lars går kun i sko fra mærkerne Adidas, Converse eller Puma, han hader Nike. Når Lars går til fodbold har han en marineblå trøje, der er sponsoreret af "Å-grillen" på. Bag på trøjen står der med store fede bogstaver: "LÖSEKRAUT". Sammen med trøjen har Lars også et par sorte Adidas shorts samt et par sorte puma sko på, dette er basic uniform for alle deltagerne på Lars' hold.

Et billede af Lars og Pernille (Credit goes to Risa for the picture XD):


Fuffe

Antal indlæg : 3
Join date : 12/07/11

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum