Nightmare

Nana Ophelia Knudsen

Go down

Nana Ophelia Knudsen

Indlæg  Nana on Tirs jul 12, 2011 5:26 am

Navn: Nana Ophelia Knudsen
Alder: 15 år
Køn: pige
Vane(r): Når hun vil give folk et venligt klap på skuldrende, kommer hun ofte til at slå meget hårdt uden at hun selv ved det, men det sker oftest når det er drenge hun snakker med. Hun har en obsession med at drikke Milkshakes, faktisk rigtig tit. Hun har en vane med at tegne hvad hun føler, hvordan hun har det.. og så tegner hun også andre mennesker omkring sig (skaber måske et par bøsse historier eller to, blandt folk hun kender.)

Personlighed: Udadtil virker hun meget uskyldig, en person der ingen perverse tanker havde bag sit søde ydre, men faktisk.. har hun enormt mange perverse tanker om folk, og dem tegner hun lykkeligt ned på papir når hun kan komme til det.

Overfor drenge hun kan lide bliver hun meget klodset og nervøs, og kan komme til at plapre løs om alt muligt irrelevant, hun prøver at spille afslappet, men i stedet virker hun bare mere anspændt. Normalt er hun også meget klodset, det fordobles så bare lige når hun som sagt er sammen med folk hun crusher på.

Nana kan fare vild i en telefonboks, og hun har ingen retningssans overhovedet. Hvis folk forklarer hende hvorhen hun skal gå (virkelig detaljeret) kan hun ende med at gå i den forkerte retning alligevel. Det samme med steder hun har været før et par gange, problemet ligger i at hun ikke holder øje med sine omgivelser omkring sig – nok mest fordi hun bor i en ”fantasi verden” i fleste tilfælde.

Ellers er hun sød, venlig og hjælpsom, hun vil i hvert fald gerne være der for folk hvis de er triste og lytte til deres problemer, ellers elsker hun at have det sjovt og være sammen med sine venner.. Selvom hun allermest hænger ud med Pernille.

Hun hader når folk skændes, faktisk kan hun ikke rigtig holde det ud og blander sig helst udenom konflikter. Når folk skændes omkring hende, har hun det med at stikke af fra stedet, eller lukke af, som hvis hun slet ikke er i rummet, eller som hvis hun slet ikke kan se dem.

Sexualitet: Hetero, men i sit eget hoved er hun Pernille-seksuel
Forhold/Status: single
Stil: Hun har sin egen stil, hvilket kan forekomme i små søde kjoler med mønstre, eller ingen mønstre.. og ellers nogle små toppe, og shorts. Hun vil gerne se nuttet ud, og så elsker hun luftigt tøj om sommeren, så hun ikke får det for varmt.

Historie:
Nana har haft en nogenlunde barndom. Der har ikke været de største kvaler bortset fra at hendes forældre skændtes meget. Hver eneste aften, og næsten hele dagen lang kunne forældrene gå rundt og snerre af hinanden, hæve stemmerne overfor hinanden og ellers bare grov skændes. Det har gjort Nana meget skræmt overfor folk der hæver stemmerne, og generelt har hun været meget ked af det hver eneste gang hendes forældre har skændtes. Derfor begyndte hun at tegne og forstille sig at hun var et andet sted, end på sit værelse hvor hun kunne høre forældrene skændtes. Hendes mor og far gik fra hinanden da hun blev 13 år, og moderen fandt sig en ny kæreste da Nana var omkring de 14-15 år. Siden den nye kæreste kom til, har der ikke været skænderier (kun de der små uskyldige skænderier) på samme måde som med Nanas far.

Andet: Hun elsker at tegne og at stå på rulleskøjter.

Når hun får det for varmt bliver hun meget sløv i det, og har det for det meste med at blive døsig og falde i søvn.
avatar
Nana

Antal indlæg : 7
Join date : 12/07/11

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum