Nightmare

Mortimer, "Mols", Russel

Go down

Mortimer, "Mols", Russel

Indlæg  KONFETTI on Man aug 02, 2010 11:28 am

Navn: Mortimer Russel, men foretrækker stærkt kælenavnet "Mols" som han også præsentererr sig med.
Alder: 21 år
Køn: Mand
Vane(r): Går altid med briller, enten almindelige briller med normalt vinduesglas i, eller solbriller. De har tendens til at hænge på hans næsetip og aldrig oppe hvor de egentlig hører til. Det har noget med stil og image at gøre siger han.
Har derudover tendens til at snakke meget højt, især når han bliver beruset.
I visse selskaber er han genert i starten, ofte hvis han føler sig underordnet de andre. Ellers er han meget udadvendt.
Har også en vane med at score piger og aldrig ringe tilbage... Men har også tendens til at blive scoret af DRENGE og vågne op næste morgen med en ordentlig hovedpine og ømhed i bagen.
Personlighed: Er meget immødekommende medmindre han føler sig usikker på området. Vil meget gerne lytte og give gode råd til folk. Kan både være rastløs og på den anden side også nyde bare at ligge og flade ud foran tv'et eller computeren.
Er ofte glad og snaksagelig, men kan også utrolig hurtigt blive meget arrig og indebrændt. Han er jaloux anlagt hvilket han også indrømmer ofte.
Han nyder at feste og være sammen med vennerne, dog nyder han også alenetid og kan ikke klare at skulle være selskabelig 24/7.
Han har let til tårer når det kommer til film og sørgelig musik, men skjuler det gerne. Når han græder, sådan alvorligt, vil han helst være i enerum.
Sexualitet: Biseksuel, vil dog ikke indrømme at han også er lidt til fyrer. Når det kommer til drengeforhold er han uke, til trods for at han ellers er meget dominerende med kvinder.
Forhold/Status: Single, lige som han foretrækker det, så kan man nemlig bare score løs!
Stil: Hans hår er sort og pjusket, han bruger hårprodukter for at sætte det. Han har ret langt hår og sætter derfor ofte det længste hår i en hestehale imens han styler det andet.
Han bruger altid enten solbriller eller almindelige briller, han føler sig meget nøgen uden dem. Derudover har han stretch i højre øre og hul i det andet, dog benyttes hullet i venstre øre ikke så voldsomt.
Han foretrækker cowboy bukser, tshirt og en jakke udover, jakken kan enten være kort eller lang. Den skal bare være løs og åben, så er Mols glad. Han går helst i All Stars indtil de begynder at gnave, så skal der købes et nyt par. Når han skal være fin bliver det ofte i læder eller laksko.
Hans stil er generelt casual, men med et strejf af scorekarl.
Historie: Mols har en normal historie, en stille og rolig barndom med mor og far og kæledyr. Han er englænder, hvilket kan ses på hans fornavn og efternavn, dog foretrækker han Mols da han synes Mortimer er for fint og formelt. Han har altid været populær blandt de andre i sin klasse, det tog dog især til i gymnasiet. Han har også fra ret tidligt af haft held med pigerne hvilket han udnytter når han er ude i byen. Han har derfor aldrig rigtigt været i et rigtigt forhold. På sine "ældre dage" har Mols fået øjnene op for en ny verden, nemlig den verden hvor mænd tænder på mænd. Dog vil han ikke indrømme det, og hælder stort set også kun til den side når han er fuld og ikke kan styre sig. Det ender derfor også oftest med at hans mandlige scoringer er sket på baggrund af at Mols nærmest er gået død og slæbt hjem til fyrens lejlighed hvorefter han i sin fuldhed har været lidt for villig.
Andet: Har en tattovering af "Cheshire Cat" på hoften. Har flere små ar omkring på hænder og arme da han har det med at komme til skade.

Billede kommer, og forhåbentlig også på et tidspunkt cosplay billeder ^^

KONFETTI

Antal indlæg : 8
Join date : 02/08/10

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mortimer, "Mols", Russel

Indlæg  ChibiShin on Tirs aug 03, 2010 7:53 am

Han er vildt nice!! 8D <3

Håber du kan lave nogle cosplay billeder engang! x3
avatar
ChibiShin

Antal indlæg : 40
Join date : 02/08/10
Geografisk sted : Nyborg

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Mortimer, "Mols", Russel

Indlæg  Taurus on Tirs aug 03, 2010 10:44 pm

Han lyder dejlig 8DD
Glæder mig til at se billeder X3
avatar
Taurus

Antal indlæg : 227
Join date : 02/08/10
Age : 25
Geografisk sted : Århus

Vis brugerens profil http://cielhinoiri.darkfolio.com

Tilbage til toppen Go down

Re: Mortimer, "Mols", Russel

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum