Nightmare

Kai (Bitter's fanGIRL)

Go down

Kai (Bitter's fanGIRL)

Indlæg  Wolter on Fre maj 20, 2011 5:24 am

Navn: Kai
Alder: 14
Køn: Dreng
Forhold/Status: forelsket i BITTER <3
Sexualitet: BITTER
Stil: Han går i hvide skjorter, helst T-shirt wannebe skjorter (you name it) Han har altid en sort tynd trøje inden under, og nogle lange blå bukser. Han har sorte all star, med lyserøde snørrer bånd. (shh xD)

Hader: Kai er forelsket i Bitter, og bryder sig ikke om Jake, han ser ham som en rival! Dog holder han meget af Jake's lillebror Matt. (surprise)

Personlighed: Kai er meget livlig, men han er også 14 år! Han gør mange dumme ting, og virker ikke særlig klog! Han er helt tosset med Bitter, og elsker alt nærkontakt med ham! Kai er meget glad, og altid lidt mere glad når Bitter er i nærheden! Han kan dog godt virke lidt forstyrret! Han blir hurtig jaloux, og truer andre på livet! Han forstår ikke helt forskellen på virkeligheden og fantasi, så han kan ikke føle frygt, fordi han "lever" i en helt anden verden! (men hvis du slår ham eller skær i ham, skal han nok blive bange og stivne Wink )Historie: Kai kommer fra en helt normal familie. Han er dog vild med at tage billeder, og da han meget tit går rundt for sig selv, og går skumle steder, mødte han Bitter og dem... Han har været helt vild med Bitter lige siden og følger altid efter ham, og siger at de er KÆRESTER!! Han krammer Bitter, og er hele tiden over ham! xDD

Andet: Kai kan godt lyve og prale en del! Hans klasse tror at han er kærester med Bitter, fordi det har han sagt! Og han laver selv sugemærker på sig selv, for at andre skal tro at det var Bitter!


Billedet kommer!! RELAX xDD


Sidst rettet af Wolter Tirs maj 24, 2011 11:23 pm, rettet i alt 2 gange (Reason for editing : tilføjet lidt)
avatar
Wolter
Admin
Admin

Antal indlæg : 470
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Jylland

Vis brugerens profil http://nightmare.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum