Nightmare

Lyric Dixon

Go down

Lyric Dixon

Indlæg  Pretty--Kitty on Man maj 16, 2011 9:27 am

Navn: Lyric Dixon

Alder: 19

Køn: Pige

Sexualitet: Homoseksuel (Til piger)

Forhold/Status: Single

Vane(r): Har det nogen gange med bare at begynde at synge, selv når der ingen musik er. Kan godt finde på bare at tage på piger, hun synes ser godt ud.

Personlighed: Hun er meget frembrusende i det og siger altid sin mening udanset om folk kan lide det eller ej. Hun er en sød pige og kunne ikke gøre en flue fortræd. Hun er loyal over for sine venner, familie og også over for kæresten(når der er en). Hun har let ved at blive jaloux. Hun har også let til tårer. Hun elsker at synge og spille musik, derfor har hun også sit eget band.

Stil: Rock chic agtigt. Hun har flot rødt hår og blå øjne.

Historie: Hun er født og opvokset i USA. Hun kommer ud af en entertainer familie. Hendes mor, Diane er skuespiller, dog er hun ikke særlig kendt og hendes far, Blake er producer inden for musik og film. Da hun var ca. 14 år besluttede hendes forældre at de lige pludselig skulle flytte til Danmark og har så boet her lige siden. Hun var glad for at hendes forældre valgte at flytte, for hun havde det ikke så godt i den skole hun gik på. Hun blev mobbet bl.a. pga. hendes forældre og fordi hun turde være helt sig selv. Da de lige var ankommet til Danmark og Lyric skulle begynde for første gang i en dansk skole var hun lidt bange for at det samme skulle ske igen, netop at hun ville blive mobbet, men det skete ikke. Hendes klassekammerater accepteret hende ret hurtigt og hun var ikke den eneste i klassen som turde være sig selv. Hun fik ret hurtigt nogle rigtig gode venner og dem har hun så et band sammen med nu. Hendes far har lovet at den dag de bliver så gode at de bliver tilbudt jobs som band, så vil han producerer dem. Lyrics forældre er rigtig gode venner med Rens far og derfor kender Lyric Ren rigtig godt.

Andet: Hun kan godt lide tatoveringer og piercinger, men hun har ikke nogen endnu. Da hun er vildt bange for smerte, så indtil hun får mandet sig op til at få dem lavet nøjes hun med fake tatoveringer og piercinger. Hun har dog huller i ørerne da det var noget hun fik som lille pige.
Hendes band består af hende selv og 2 piger og 2 drenge. Pigerne hedder Mica og Lina, og drengene hedder Kenji og Phillipe.Sorry at det ikke er et særligt godt billede ^^''
Pretty--Kitty
Pretty--Kitty

Antal indlæg : 268
Join date : 09/10/10
Age : 28
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum