Nightmare

Jessica Rosenlind

Go down

Jessica Rosenlind

Indlæg  Felix on Man maj 16, 2011 8:21 am

Navn: Jessica Rosenlind
Alder: 20år
Køn: Pige

Vane(r): Nulre tit sit hår imellem fingrene, og giver ikke op før hun får hvad hun vil have. Er perfektionist, hvilket gør hun ofte kan virke for fikseret på små detaljer.
Personlighed: Charmerende pige, som er vandt til at få hvad hun vil have. Det gør også at hun godt kan virke en smule anmasende og forkælet. Hun er meget frembrusende og ikke bange for at sige sin mening, hun er en pige med ben i næsen.

Sexualitet: Hetero (til fyrer)

Forhold/Status: single

Stil: Hun går i piget tøj, og det skal være feminint. Hun går op i at have pæn makeup, og pæne smykker. Hun er kort sagt en pige der går op i sit udseende. Dette gør også hun kan virke en smule overfladisk. Alt hendes tøj syer hun selv. Hendes hår er en pæn sart lyserød og går helt ned til røven, ofte har hun det flettet i en lang fletning.

Historie: Jessica er en pige fra en helt almindelig kernefamilie. Hun voksede op i Danmark med, hus, have, hund og villa. Hendes familie er meget elskelig og kærlig, men da hun blev født gik der noget galt så hendes mor måtte have fjernet livmoderen. Jessica er derfor enebarn og er blevet, og bliver stadig den dag i dag forkælet af sine forældre.
Hun bor i sin egen lejlighed, men hvis hun ringer til sine forældre fordi der noget hun vil have hun ikke har råd til så får hun det. Hun arbejder i det daglig som syerske, og syer derfor sit eget tøj. Hun har sit eget systudie og det er også sådan hun tjener penge til at leve for.

Andet: Bliver nok rettet i hende, og sørger for at få taget nogle billeder af hende snart...

avatar
Felix

Antal indlæg : 659
Join date : 01/09/10
Age : 32
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum