Nightmare

Tsura Petulengro

Go down

Tsura Petulengro

Indlæg  Pretty--Kitty on Tirs mar 15, 2011 12:59 am

Navn: Tsura Petulengro

Alder: 17 år

Køn: Pige

Vane(r): Hun har det med at gemme sig bag folk som forsvarer hende mod dem som behandler hende dårligt.

Personlighed: Hun er meget bange for fremmede, da hun aldrig ved om de vil behandle hende med venlighed eller fjendtlighed. Hun bliver genert når folk begynder at behandle hende med venlighed, for så ved hun ikke hvad hun skal sige. Hun er især genert overfor fyre. Hun behandler alle venligt uanset om de også behandler hende venligt eller ikke, for det har hun nemlig lært at hun skal. Hun er sød og kærlig overfor de mennesker hun kan lide, er venner med eller som hun anser for at være en del af sin familie. Hun er rigtig god til at synge og har en rigtig smuk sangstemme.

Sexualitet: Hetero

Forhold/Status: Single, hun aner ikke hvordan hun skal opføre sig overfor fyre.

Stil: Hovedsagligt bohemian. Hun har langt, krøllet brunt hår og mørkeblå øjne. Ingen i familien ved hvorfra hun har sine mørkeblå øjne, men man tror at der langt ud i morens slægt har været en med samme øjenfarve.

Historie: Tsura og hendes familie er Romaer, bedre kendt som sigøjnere. Hun og hendes familie har vandret rundt i det meste af Europa og valgte for ca 10 år siden at slå sig ned i Danmark, men det betød ikke at det danske folk tog godt imod dem. Det var kun en lille bestanddel af Danmark som viste venlighed mod dem. Fjendtligheden har dog heldigvis ikke skræmt familien væk endnu. Romaer er dygtige håndværker og musiker/dansere/sangere, men selvom de er utrolige dygtige har de stadig svært ved at finde arbejde.
Tsura er enebarn og har for nyligt lige mistet sin mor, som havde syg i længere tid. Så nu er det kun hende og hendes far. Efter moderens død er faren begyndt at drikke af sorg over hans hustrus død og det er kun gået i den forkerte retning for ham. Så Tsura har måtte tage sig af ham, for at sørge for at fik noget at spise, havde rent tøj at tage på osv. I det mindste bliver faren ikke "ond" overfor Tsura, når han er fuld, men derimod meget trist og han har altid behandlet hende som en ordentlig far skal når han elsker sin datter.

Andet: Billede kommer senere Smile Mangler nemlig wig, kontaktlinser og tøj.
avatar
Pretty--Kitty

Antal indlæg : 268
Join date : 09/10/10
Age : 28
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum