Nightmare

Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Adam on Søn dec 19, 2010 10:40 am

Det tirsdag morgen, kl. er halv 7 og vækkeuret ringer med en ret så høj og irriterende vækkeurs lyd.
Adam løfter sin hånd op i luften og lader den tungt falde ned med et stort "bum!" så uret stopper med at ringe og falder ned på gulvet.
"Fedt..." siger Adam og sætter sig op i sengen mens hans lukkede øjne nu langsomt åbner sig efter at ha været krasset i .. ja sådan som man nu engang gør om morgnen .. "Fuck, jeg GIDER bare ikke i skole i dag.. det er fucking tirsdag!!" han lænte sig tilbage og fik overbalance så han faldt ned af sengen.. "AV FORHELVED'!! LORTE TIRSDAG!!" han satte sig da op igen og aede sig selv i nakken..

Et stort suk kom fra ham .. Han rejste sig og gik hen mod sit spejl, spejlet var i kropsstørelse så han kunne se hele sin krop, se det sorte hår som var kort i nakken men så det stadig kunne styles, langt pande hår der var klippet skråt så det dækkede hans ene øje og en lang dog ikke for høj spinkelt muskoløs krop .. Ja, Adam var jo ikke lige noget at råbe hurra for, det mente han ihvertfald ikke selv..
Endnu et suk kom fra den sorthårede drengs mund og han begyndte at bevæge sig ud på badeværelset for at øre sig klar..

Adam boede alene så han var nåd til at sparke sig selv afsted hver morgen, det var hårdt.. og det lykkedes ikke altid..
Men så igen .. det er jo heller ikke lige nemt når man osse blir mobbet i skolen..
Det eneste der faktisk fik ham til at gå i skole var hans "nabo".. en meget flink fyr som Adam havde et meget specielt forhold til..
En time efter var Adam næsten klar til at tage afsted til skolen.. han manglede bare liiiiige at spise færdig også vaske op..
Nogle minutter efter begyndte hans mobil at kíme.. det var alarmen.. "nå, tid til at skride til helvede..." sagde han med ENDNU et dybt suk .. Adam tjekkede om han havde det hele .. "Mobil; chek.. Skolebøger; chek.. Penalhus; chek .. mine bøger, min novelle blok og mine nøgler; chek, chek og chek!.." også tog Adam sin taske over skulderen og gik ud af døren og låste den..
Han gik nu mod skolen ...
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Esben on Søn dec 19, 2010 10:53 am

Det sneéde udenfor.. lorte vejr, mente Esben i hvert fald! den brunhårede popknægt havde været nødsaget til at GÅ i skole, og var derfor endt med gennemblødte sokker da han endeligt nåede frem... han braste ind i klassen, men for én gangs skyld var han i rigtig god tid.. Han bevægede sig direkte ned til sin plads hvor han smed sin taske på bordet, tog skoene af som han bevægede sig ned bagerst i klassen, kravlede op i vinduet og satte sig i karmen med fødderne på radiatoren, og gummiskoene ved siden af.
Han startede en samtale med en af hans "artsfæller" fra klassen.. en platingennemsigtig afbleget tøs med små bryster, der så fejlagtigt var forsøgt skubbet op af en leopardplettet push up BH.. hendes bluse var hvid , lettere gennemsigtig; deraf kunne Esben afklare farven på bh'en.. De talte lidt om et nyt musiknummer der var på gaden, og sladrede ellers bare smalltalk.. to andre piger joinede.. Esben var ikke grim, men heller ikke model-smuk... ikke ifølge ham selv i hvert fald! men han duftede godt! helt bestemt..
Esben trak sin jakke af, fik en af tøserne til at lægge den hen på hans bord.. som belønning kyssede han hende, og så lo den lille popgruppe ellers bare internt henne ved vinduet..
De fleste i klassen var pop.. nogle enkelte var plain "kedelige" som Esben kaldte det, og så var der de få særlinge, som Esben havde givet øgenavne hver især; som de andre i klassen naturligvis yndede at bruge mod dem også... Ja, Esben sad godt, som blommen i et æg i klassen.. ingen mobbede ham, folk ville hellere være hans ven.. han var én af de andre... men han gemte så meget af sig selv væk.. holdt sin cool-guy attitude oppe.
avatar
Esben

Antal indlæg : 509
Join date : 16/08/10
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Adam on Søn dec 19, 2010 11:03 am

Adam åbnede stille døren og gik ind i klassen, stod stille et sekundt dels for at se hvis forældre der havde sparket deres møgforkælede snotunger i skole og dels for at sig undskyld over at komme forsent .. Han lukkede da stille døren igen og vendte sig om for at gå over i et af de bagerste hjørner til sin plads.. Mens han gik over mod den så han henø på "popbanden og deres førehund" .. Adam kunne aldrig rigtig huske hvad det nu var de hed, på tros af at de havde gået i skole i et par år efterhånden.. tjaa.. så havde han stadig ikke lært dem, ikke fordi han var dum.. nææh, han mente bare ikke der var nogen grund for ham at huske dem? De var jo bare nogle duller og en åndsamøbe der delte deres klamme mundvand over den mindste grund og for ikke at nævne at de plagede de andre mindre priviligerede i klassen .. helt til grin, Adam kunne ikke døje dem.. og det havde han aldrig kunne!
Dog kunne han "førehundens" navn .. men det var oss kun fordi lære blev ved med at sige det når disse "væsner" ikke kunne holde kæft i timerne ..
Adam kom nu hen til sin plads og tog overtøjet af og hængte det på sin stols ryglæn..
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Esben on Søn dec 19, 2010 11:17 am

Læreren var ikke kommet endnu, så Adam var ekstra udsat.
Esben lagde egentlig ikke mærke til ham, før nogle af pigerne påpege det.. og ja, så skulle han jo spille smart!
"Hey, emo! har du skåret dig i ansigtet, eller er det bare din mund?" lød det flabet fra Esben, som svingede lidt med det ene ben.. han havde et nedladende udtryk i ansigtet.. Ofte var Adam det offer, som mobberiet gik mest ud over.. Esben var egentlig godt selv klar over, at han var dum at høre på.. Han vidste, at hans kommentare var ligegyldige, og sikkert sårede ind imellem.. men han følte ikke at han kunne lade være.. det gav ham en hvis form for status, at bevise hvordan han turde sige noget til alt og alle, hvis det passede ham..
Pigerne fnes fjalet omkring ham.. Ja, Esben var hane i en hønsegård!
avatar
Esben

Antal indlæg : 509
Join date : 16/08/10
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Adam on Søn dec 19, 2010 11:31 am

Adam så lidt vredt på Esben og hans slæng .. "che, helt erligt.. bliv dog voksne .. eller få i det mindste et par briller .. man skal squ da være ret så blind hvis man ikke kan se forskæl på en mund og et åbent sår .. men hvis du vil, ååh ånsvage prettyboy, så lad mig vise dig hvordan det ser ud ..!!" .. vor kunne det være fedt hvis han kunne sige det .. men nææh nej .. han havde lovet sin nabo ikke at komme op og slås..
Og det sidste han ønskede var at skuffe hans eneste ven.
Han fortsatte bare sit kyniske blik mod Esben og ignorede dem da han begyndte at læse ..
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Esben on Søn dec 19, 2010 11:36 am

Esben valgte først ikke at sige noget.. men hans mening ændrede da en af pigerne kiggede forventningsfyldt på ham.. nej.. så måtte han jo spille smart igen.. han trak i skoene, steg ned fra radiatoren, mens han talte igen; "Jeg tror sørme, at det ER et sår! han kan i hvert fald ikke tale med det!" lo han.. med lette skridt, daffede han hen til bordet hvor Adam sad... han satte sig ned på knæ ved bordet foran ham, så han kunne se på ham fra en lidtr lavere højde, lige hen over bordpladen.. Esben lagde begge arme over kors, hvilte hovedet på armene, som nu var placeret på bordkanten.
"Hva... er du trist?" spurgte han med et flabet smil... men skønt hans mund var så flabet at høre på, var der en underlig form for oprigtighed i hans øjne, ved det spørgsmål..
Esben var svær at læse, for de fleste mennesker, som altså så dybere end blot det ydre.
avatar
Esben

Antal indlæg : 509
Join date : 16/08/10
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Adam on Søn dec 19, 2010 11:59 am

Adam så kynisk på ham et kort sekundt men kiggede da ned i bogen igen, gav sig ikke tid til at "læse" sin klassekamerat da han var van til bare at blive gjort grin med .. "Hvorfor skulle jeg dog være det? .. den eneste grund ville være at der findes sådan nogle som dig der tænder på sådan noget som det der ~ " han kiggede hen på dullerne der bare havde ALT for meget sminke på der enda var for mørkt til dem og ALT for litdt tøj på ..
Adam smilte koldt og irriteret på Esben.. han kom så iiiiigen med et lille suk "og gider du så godt fjerne dig fra mit bord .. Din stank af matas er ved at kvæle mig!!"

Læren kom da ind af døren og bad folk sætte sig på deres pladser .. "godt venner, i dag har vi gymnastik!" sagde deres alt for pumpede men meget lave gymnastiklære Sigurt..

"shit .. !" mumlede Adam og slog sig selv i hovedet .. han havde glemt at få sin nabo (som er hans verge) til at skrive en sedl vor der stod han ikke skulle tage bad med de andre .. han kunne kun håbe på at deres lære kunne huske det da det var sådan hver gang de havde gymnastik..
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Esben on Søn dec 19, 2010 12:08 pm

Esben grinte af første kommentar.
Til matasdelen, lød det med et flabet grin tilbage; "Årh kom nu, jeg tænkte at mataslugten nok kunne overdøve stanken af dit blod, hmm?" han rakte tunge.. læreren så stift på ham.
"Esben, sæt dig ned på din plads!"
Esben rejste sig op, daffede så bare hen på sin plads.. her satte han sig ned, og straks vippede han på stolen.
"Men vi skal deles op i to hold i dag!" sagde han så.
"Pigerne, og drengene.. pigerne skal med mig og Karoline ud og svømme, hvorimens drengene bliver her på skolen sammen med Marianne. Hun giver jer nærmere instrukser. Jeg sagde det også sidste gang, så jeg håber at alle i piger har husket jeres badetøj. Vi ses ude i gården om 5 minutter. Drenge, i smutter over i salen." og med de ord, forlod han rummet..
Esben fnøs.. han hadede Marianne.. den lede sæk.. hun beordrede ham altid til at lave noget!
Esben rejste sig dovent, strakte sig og svang sin idrætstaske over skulderen.. han daffede over til nogle af sine drengekammerarter, og sammen skred de fra klassen over mod idrætssalen
avatar
Esben

Antal indlæg : 509
Join date : 16/08/10
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Adam on Søn dec 19, 2010 12:16 pm

Adam tog sig god tid, idræt var ikke ligefrem det han ville kalde sit ynglingsfag ..
neeeej, det var mere det at han skulle bade med de andre nu han ingen sedl havde med sig.
Han tog en netto pose op af sin skuldertaske og gik da ud af døren ..
"hva fuck skal jeg gøre?" tænkte han for sig selv ..
Han nærmede sig omklædnings rummet og sukkede da han stod foran døren..
han tog fat i håndtaget og satte med en lille smule vægt hånden til at åbne den..
Han kiggede ned, han havde ikke lyst til at se på drengene.. endnu mindre at få øjenkontakt med dem..
De ville bare mobbe ham mere hvis det var .. Han tog skoende af og gik ud på toilettet for at skifte der~
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Esben on Søn dec 19, 2010 12:25 pm

Esben var taget en omvej forbi en af skolens sodavandsautomater.. han havde nakket en cola med på vejen.. da han nåede ned i omklædningsrummet, smed han sine sko ved en bænkeplads.. han gik så mod toilettet i drengenes omklædningsrummet.. men da han tog i døren var den låst; "Hallo?" sagde han irritabelt.
"sidder du fast derinde, eller er du snart færdig med at skide?" snerrede han.. Esben klædte om på toilettet ind imellem.. men ingen vidste hvorfor.. så man dog hans hud under tøjet, var det en tydelig forklaring på hans blufærdighed; den var lige nu spækket med blå mærker, temmeligt voldsomme endda..
Esben hamrede hånden engang mod døren.. de andre drenge var så småt på vej ud allerede nu
avatar
Esben

Antal indlæg : 509
Join date : 16/08/10
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Adam on Søn dec 19, 2010 12:30 pm

"Slap nu af prettyboy!!" snarrede han tilbage og skyndte sig kun en smule extra da der blev banket af..
Han kunne ikke tage fejl af Esbens stemme,
den irriterende stemme der blev ved med at mobbe ham!
Han pakkede sit tøj ned i netto posen og låste døren op og stirrede da irriteret på Esben..
"har du et problem eller hvad!? skift dog ude med dine små venner!!"
han gav Esben et skub med skulderen da han gik forbi.. satte sig på bænken og tog sine joggin'sko op af posen..
Han gjorde da klar til at tage dem på hurhur ~
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Esben on Søn dec 19, 2010 12:40 pm

Esben fnøs efter ham... hvad bildte han sig ind..
De andre drenge forlod nu omklædningsrummet med et "skynd dig nu!" til Esben.. Men Esben smed tasken fra sig med idrætstøjet i.. han gik direkte hen mod Adam, hvor han trak fat i kraven på denne.
"Hvad siger du til mig?" snerrede han.. truende løftede han en næve, men fragav så bare et skub mod Adam istedetfor at slå ham.
Han vendte sig om, gik hen mod badeværelset igen, hvor han trak sin taske op over skulderen, gik ud på badeværelset og lukkede døren efter sig..
Her klædte han hurtigt om, og pakkede sit tøj ned i sportstasken.. han stod lidt, inden han trak blusen over hovedet.. kastede et blik på sin forslåede krop i spejlet... Han bed sig i underlæben.. hans mave havde en ubehagelig farve.. han var blevet slået voldsomt af sin far aftenen inden, da de havde været ude i et ustyrligt skænderi.. Esben havde været ude om aftenen, kommet hjem en time for sent, hvilket havde tricket faren af.. han havde først slået ham i ryggen med fjernbetjeningen til tv'et, dernæst skubbet ham og sparket ham i maven.. Esben havde ikke sagt det til nogen, men han havde kastet blod op to gange siden da.. Det var den værste omgang tæsk hans far nogensinde havde givet ham.. gentagende hårde spark i maven... han lukkede øjnene mens han trak t-shirten over hovedet... gemte mærkerne på maven væk.. dem han havde på ryggen efter fjernbetjeningen, havde han ikke set.. han vidste bare at det havde blødt, så han havde sikkert fået et overfladisk sår også..
Han åbnede øjnene... metallisk smag i munden igen... han spyttede en gang i vasken.. der var en smule blod med. Derfor skyllede han munden i vand, vendte tilbage fra badeværelset, satte sin taske ved sine sko, og trak så i sine sportssko...
avatar
Esben

Antal indlæg : 509
Join date : 16/08/10
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Adam on Søn dec 19, 2010 12:49 pm

Adam så bare kynisk på ham og forventede at få tæsk..
Han blev en smule overrasket da Esben bare skubbede ham væk?
Han kom med et "hmp!.." da Esben gik ud på badeværeslet, han satte sig ned og fortsatte med sine sko..
Han kiggede på sin mobil og sendte en sidste sms til en online ven han havde fundet på nettet som osse var alternativ..
Han slukkede den da og lagde den ned i posen, rejste sig og gik hen mod døren som Esben kom ud af toilettet.
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Esben on Søn dec 19, 2010 12:56 pm

Esben så meget bleg ud, da han passerede Adam.. men han ignorerede den sorthårede fyrs eventuelle bemærkninger.. han satte sig bare og tog sine sko på i stilhed..

da både Adam og Esben (eva, høhø) var inde i salen, instruerede Marianne dem.. de skulle spille fodbold.. hun bad dem begynde at løbe.. Esben var meget modvillig, men satte dog bare i et roligt løb sammen med de andre.. Marianne holdt øje med dem.. hun var en middelaldrende kvinde med stramt opsat hår, og nogle rynkede kinder som hang lidt, som eftervirkning af at hun førhen havde været svært overvægtig, skønt hun havde tabt sig ned til normalvægt nu.. Esben hadede hende, fordi hun altid var så strid mod ham.. men som regl var Marianne nu flink nok.. det var bare lige Esben der var lidt for irriterende for hende..
Adam havde nu en diskret mulighed, for at snakke med hende ang at bade før eller efter de andre, nu hvor alle løb...
avatar
Esben

Antal indlæg : 509
Join date : 16/08/10
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Adam on Søn dec 19, 2010 1:02 pm

Adam sukkede, han kunne ikke FORDRAGE fodbold .. den latterligste sport af alle,
var der ikke osse noget om den blev opfundet af hunderne dengang i det gamle kina?
Hvem ved? Han vidste bare at han ikke rigtig kunne lide det ..
Han begyndte dog at løbe da han ikke ville ha noget ballade eller noget i den retning.
Han kiggede ned i jorden mens han løb, tænkte på noget andet..
hans blik blev dog lidt efter fanget af den nu ret så plege Esben..
Hvorfor mun han var så bleg? det plegede han da ikke ..
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Esben on Søn dec 19, 2010 1:13 pm

Snart var alle færdige med at løbe.. Esben var som altid i angrebet.. men han kunne knapt nok løbe efter bolden den dag.. de andre drenge råbte af ham, at han skulle stramme op! hvor var deres stjernespiller... Måden han og de andre drenge talte sammen, var tydeligt bevis på at deres venskab var falsk.. i bund og grund brød Esben sig ikke om dem! ikke det mindste.. han synes de var snobbede og hjernedumme.. Esben selv var ikke uintelligent.. men det troede han, eftersom han var både ord- og talblind.. han havde givet op! det fag han var stærkest i, var helt klart idræt.
men ikke i dag! det var en dobbeltlektion med idræt.. da de var ca midt i timerne, og der blev fløjtet til pause, var Esben så mørbanket, at han var nødt til at opsøge hadelæreren... bede om at få lod at sætte sig ud i omklædningsrummet... han magtede ikke at løbe, og den metalliske smag i munden var slem nu..
hvad Esben aldrig havde forventet, fik han et ja til dette.. han kunne bare gå ud og gå i bad nu.. samtalen mellem Esben og lærerinden foregik så dæmpet, at ingen hørte hvad de snakkede om..
Esben forlod bare salen, satte kurs hen af gangen mod omklædningsrummet..
snart var han derude, forsvandt ud på badeværelset uden at lukke døren efter sig, han havde andet at tænke på... han bøjede sig ind over vasken.. så kom det.. hans mave gav en krampagtig bevægelse fra sig, som skubbede en mundfuld blod op.. Esben begyndte at hoste... det var ikke voldsomt meget blod, men nok til at plettet hist og her i håndvasken, og løbe ned over hagen.. han rettede sig op, så sig selv i øjnene.. de var helt matte, og han var udtaget bleg i forhold til før timens start, hvor han egentlig havde det ganske fint..
avatar
Esben

Antal indlæg : 509
Join date : 16/08/10
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Adam on Søn dec 19, 2010 1:19 pm

Adam havde inden de begyndte at løbe haft en lille samtale med læreinden vedrørende det med at bade ..
Hun kendte godt til hans lille hemmelighed og havde da fået lov til at bade før de andre..
Så et lille kvarter efte Esben var gået ind fulgte Adam efter..
Han gik ind i omklædnings rummet og kiggede rundt, der virkede ret tomt når der ingen var ..
eller, det troede han da ihvertfald der var..Han hørte Esben hoste ude fra badeværelset og listede så hen mod den åbne dør..
Han små kiggede ind men foruden at blive opdaget, ihvertfald med det samme..
Adam var chorkeret, hva var der galt med den prettyboy siden han kastede blod op!?
Han stilte sig i døren og kiggede nærmere på ham .. han bed sig i underlæben og sagde med en lav stemme.. "e-er du okay Esben?"
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Esben on Søn dec 19, 2010 1:33 pm

Esben havde stået et helt kvarter ude på badeværelset.. hans ben rystede, så han støttede sig til håndvasken med begge hænder.. stod med en foroverbøjet krop, ansigtet vendt nedad...
da Adam så pludselig stod i døren, bemærkede han intet før denne sagde noget. han drejede hovedet med et ryk, og så i få sekunder fuldkommen forfærdet ud.. som et vildt dyr der blev sigtet på med jægerens gevær.. han var frosset i kort tid, uden at vide hvordan han skulle reagere.. men så tændte han for vandet, og skyndte sig at folde hænderne som en skål.. slynge vand i ansigtet gentagende gange... han slukkede så for vandet.. nu var blodet væk fra ansigtet, men lå stadig dækket over tungen, indtil han ligeså skyllede munden.
Han rettede sig så bare op igen.. der var lidt blodsting ned over hans t-shirt...
Han ignorerede Adam, og gik bare forbi ham ud i omklædningsrummet igen.. her satte han sig, begyndte at tage sine sko af... han ignorerede Adam.. det var ikke meningen at nogen skulle se det... ikke Adam, ikke nogle af de andre.. Esben lukkede øjnene i.. han følte sig helt afkræftet efter at have løbet.. Han hadede at virke svag.. han ønskede så inderligt at være stærk... men det var han ikke
avatar
Esben

Antal indlæg : 509
Join date : 16/08/10
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Adam on Søn dec 19, 2010 1:40 pm

Adam lod ham komme forbi og som Esben fik sat sig kom Adam med et inderligt suk..
"du burde gå til lægen med det der .. det er ikke ligefrem sundt.." han gik langsomt hen mod Esben..
Han stod nu foran ham og kiggede på ham, han lod armene være over kryds og bukkede sig lidt ind over ham..
"Du har noget rødt der .." sagde han med et lille bekymret blik.. han kunne jo enlig være ligeglad..
Det var jo trosalt idioten der stod for alt hans mobning.. men næææh nej ..
hans menneskelighed tillod ham ikke bar at se på..
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Esben on Søn dec 19, 2010 1:51 pm

Esben følte sig vred over at Adam blandede sig.. han tolkede det som ren og skær provokation, hvilket hurtigt var at opfatte da hans svar lød; "Pffh, sut min pik, svin!" snerrede han bare, inden han smed sine sko helt af.. han så ikke på Adam, men sad bare i en form for energisamlende trance.. han havde tænkt sig at klæde om, og så tage direkte hjem.. han kunne ikke gå i bad nu hvor Adam var herude..
Han frygtede dog, ved at tage hjem, at hans far ville slå ham igen.. at pjække fra skole var ikke god stil! men i det mindste var hans far vist på arbejde, i det mindste!
han lod en hånd glide op til ansigtet.. urhg.. hvorfor var han så svimmel?
avatar
Esben

Antal indlæg : 509
Join date : 16/08/10
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Adam on Søn dec 19, 2010 1:59 pm

"geh!" .. Adam trådte et skridt tilbage .. "hva satan! .. hva bilder du dig ind!" han så ret vred ud,
hvorfor bekymrede han sig overhoved over sådan en nar!?
Che! det var til grin! .. "fint! så kan du da oss bare sidde der og være blodbefængt!!"
Han vendte ryggen til ham, tog sin netto pose og gik på toilettet og smækkede døren efter sig ..
Han satte sig på toiletbrættet med benene oppe på wc'et og hovedet vede knæende ..
"den nar .. " mumlede han for sig selv ..
han kiggede sig i spejlet og sukkede mens han flyttede noget hår fra ansigtet ..
Adam begyndte da at skifte tøj ..
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Esben on Søn dec 19, 2010 2:04 pm

Esben ignorerede Adam... Adam var ikke noget.. ikke nogen af betydning..
Esben klædte nu bare om, skyndte sig med blusen inden nogen ville komme ind.. han kunne stadig smage blodet i munden, men det var okay..
da han var klædt om, satte han sig igen.. han ville egentlig rejse sig og gå.. men han havde det sygeligt dårligt.. måske han burde tage på skadestuen istedetfor hjem....? ja... det var nok bedst--
han pakkede sin taske helt sammen.. heldigvis havde han ikke svedt så meget.. han havde jo ikke orket at bevæge sig derinde, så det var begrænset hvor mange kropsvæsker hans hud havde udstødt..
avatar
Esben

Antal indlæg : 509
Join date : 16/08/10
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Adam on Søn dec 19, 2010 2:11 pm

Adam åbnede døren og kom ud, han stod med sin mobil i hånden..
han tændte den og så på Esben.. ej helle han kunne tage et bad når esben nu var der..
det var derfor han bare havde taget tøj på, stramme sorte jeans,
en stramt sidene t-shirt med motiv af en zombie i hvis og en masse nitte og accesories her og der ~
De fleste af Adams penge gik til tøj, altså udover dem der skulle bruges på regninger og mad og alle de der vigtige ting..
"sigh.. du ser virkelig ikke for godt ud prettyboy.." uanset om han ville det eller ej..
Kunne han ikke lade vær med at ha sympati med ham fordi han havde det så dårligt ...
Han kunne ikke fordrage Esben .. Men selv hund og kat kan lege ~
han sukkede .. "du.. skal jeg tage med dig på hospitalet eller noget?"
sagde han med et kynisk blik for ikke at blive opdaget i hans sympati..
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Esben on Søn dec 19, 2010 2:16 pm

Esben var for udmattet til at se vred ud.. han så bare med et dvask blik på Adam.
"Aha, tror du selv jeg ville følges med dig derhen?" sneerede han.. men mere nåede han ikke, før hans blik sortnedes for nogle sekunder.. han skvattede ned fra bænken, landede på siden og var fuldkommen blæst ud... dette ville han kun være i godt 10-20 sekunder... hans krop manglede blod, og var generelt svækket..
avatar
Esben

Antal indlæg : 509
Join date : 16/08/10
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Adam on Søn dec 19, 2010 2:20 pm

"Eh! P-prettyboy! Esben!" han lod sig falde på knæ og laged en hånd på esbens skulder..
Han ruskede i ham, hans øjne var fuldkomment åbne af bar bekymring over den .. nar!!
"Hallo er du der!! Esben!!" Han rejste sig hurtigt og løb ud til læreren ..
Hun fik hurtigt ringet efter en ambulance der fik kort Esben på hospitalet ..
Adam på den anden side fik bare besked på at tae hjem .. og det gjorde han så.
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Gå nu væk! (19-12-2010~ Privat tråd!!)

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum