Nightmare

Adam Arne Andersen~

Go down

Adam Arne Andersen~

Indlæg  Adam on Tirs dec 14, 2010 9:46 am

Navn: Adam Arne Andersen.

Alder: 16 år gammel.

Køn: Dreng.

Vane(r): Han har for vane at skruge ALT for højt op når han høre musik eller øver sig på sine instrumenter~Vågner stortset altid tidligt~Klinger sig til folk når han sover~Drikker for meget Cola~Ryger~at blive liggende i sengen så længe at han kommer for sent i skole~lige pluslig at kramme ting/folk/dyr han syns er søde xD!

Personlighed: Få folk som står Adam nært (hans band medlemmer), både i skolen og uden for den .. ville sikkert nok sige at den stakkels dreng led af Personlighedsspaltning da han opføre sig HELT anderledes uden for skolen.. men uanset hvad er han pisse steder hvad vise ting angår.

Personlighed 1; I skolen er Adam meget .. MEGET stille han siger normalt kun noget hvis læren taler til ham.. eller hvis de andre elever lige skal spørge ham om noget da han er en af de bedre i klassen.. hvorfor spørg du? Tjaa, hvem ved? han følger ikke engang rigtig med i timerne og han pjækker stortset altid fra idræt og andre lignene obligatoriske fag.
Han holder derimod meget af historie og psygologi, de har dog godt nok ikke psygologi på skolen men han læser det tit i dansk timerne og matematik timerne~
Når folk taler til ham svare han meget kynisk og koldt tilbage da han er van til at folk kun snakker til ham fordi de vil irritere ham og andre diverse åndsvage ting~
Det meste af tiden bruger han som sagt på at læse og skrive diverse ting (fiction som non-fiction, romance, filosofi, Fantasy, GayPornStuff.. osv.)
ellers virker han en smule sur, men med god grund da han er blevet mobbet allerede fra børnehaven af da han var og stadig er .. anderledes.

Personlighed 2; Uden for skolen, altså mere hend af hjemme.. Er han osse stille, dog er han meget mere glad og en liiiiille smule mere livlig, bare lidt?
Han holder meget af romantik og han ønsker virkelig at finde "den eneste ene" som alle de unge piger og kvinder i hans bøger..
Men uheldigvis for ham har han aldrig haft held i sådan noget..
Han har aldrig haft sex og ikke engang haft en kæreste, selv han mund er jomfru!!(ihvertfald på det kommende synpunkt) ... Ja~ Han har ikke kysset nogen endnu :3! .. Men han drømmer tit om hvor vidunderligt det må føles.. han skriver jo så tit om det, og hvis forfatterne af de bøger han læser skriver sandheden skulle det være himelsk!!
Ellers er han meget sød og har meget nemt til at smile, meget små ting kan gøres og han blir glad<3 (evt, giv ham en mælkebøtte fra en græsplæne eller giv ham et stykke chokolade?) Hvis man fatter hentydningerne i hva der gør ham glad burde man gerne kunne se at han ELSKER romantik!! (hvis jeg ikke allerede har sagt det haha!!.... DET HAR JEG!! *failer*)

Historie: Hjemmefra levedede Adam et lorte liv, hans historie starter på hans 9 års fødselsdag, hans mor har lige fået hjertestop og ambulancen er på vej, men de når det ikke.. Adam ser sin mor dø for øjnene af sig mens faren sidder stang stiv ude på lokumet og venter på at naboen som havde ringet på for at låne en kop sukker og så dermed havde opdaget den lille dreng der med sine store øjne var fyldt med tåre over sin ikke bevægende mor, skulle gå.. Nogen tid efter ambulancen var kommet og havde taget hans mor, ville naboen gå ind til sig selv for at hente en bamse til Adam som han kunne holde fast i som en trøste ting.. men faren kom ud af lokumet, lukkede og låste døren.. han gik ud i køkkenet mens Adam skramt så på ham og gik efter ham ud i køkkenet.. faren to en af de skarpeste knive og vendte sig om.. "Far? Far hva.. hva skal du med den der?" spurgte Adam en smule bange mens han trådte et skridt tilbage i frygt.. "Det .. *hic* Det er din skyld!! DET DIN SKYLD HUN ER DØD DIT LILLE MØGSVIN!!"
Han lille hjerte begyndte at banke hurtigere mens han øjne åbnede sig brædt og stirrede med frygt på sin far som han nu kom nærmere og nærmere det lille kræ..
Man Hørte Adam skrige og Naboen som fik hentet bamsen forsøgte at sparkede døren ind, men uden held.. ihvertfald med det samme.. Han skreg endnu engang .. og denne gang skreg en dyb klam mande stemme med og et "klink" .. Naboen fik sparket døren ind (det var et meget gammelt lejlighed kompleks) og kiggede forvirret rundt mens han råbte på den lille dreng han ikke engang kendte .. Hn svarede ikke så naboen måtte selv lede! .. Han løb ud i køkkenet med et skrækkeligt syn i vente!! .. Han så den lille dreng der led i smerte, bange .. og med blod over det hele.. han sad i foster stilling.. og rokkede frem og tilbage..
Naboen (som btw selv er en 16 årig dreng) løb ned til den lille skræmte dreng og holdt om ham.. Ikke ligefrem fordi det hjælp på Adams rygsmerter men han følte en tryghed i den her nabos arme, som om .. at her var han i sikkerhed, uanset hvad!
Naboen som nu osse var indsmurt i blod kiggede hend på liget der sprøjtede med blod ud af soloplektus, han havde ramt lige plet.. Adam havde lavet et trick han havde set på tv (tegnefilm) og fået fat på kniven som faren havde forsøgt at slå sit barn ihjel med .. Han havde nu fået et langt ar hele vejen ned af ryggen.. Sirener kunne nu høres, nogle mennesker ude fra gaden havde ringet da de hørte et barneskrig.. Adam gemte sig i favnen på Naboen og mumlede og græd nogle uhørlige ord..
Naboen tolkede det som "Red mig.." og det havde han i sinde at gøre .. "Det gør jeg .. det lover jeg . bare rolig jeg passer på dig fra nu af~." Senere ville der følge retsager, Traumecenter, psygolog hjælp, børnehjem, hospitaler og ensomhed .. hver gang Adam var alene tænkte han på alt det der var sket .. men Naboen fulgte med ham i alle ting, han besøgte ham hver dag på børnehjemmet og selvfølgelig osse traumecenteret såvel som de almindelige hospitaler, han forlod ikke han side, og så snart han var gammel nok skrev han sig selv som værge over lille Adam Arne Andersen.. (mere i en anden tråd)

Sexualitet: Biseksuel.

Forhold/Status: Single. (opdateres)

Stil: Emo//Alternativ.

Andet: Han spiller på diverse instrumenter som Guitar og trommer og er forsanger i sit eget bandt som intet navn har endnu men senere kommer til at
hedde "Heart shaped hate" ~ I vil finde ud af hvorfor hvis i læser trådene han er med i.. Han STINKER til at lave mad så han lever stortset på pasta og færdig retter~
Han kan stortset ikke leve uden sine smøger og/eller sine bøger!
Han gir blowjobs til ældre mænd for penge for at kunne betale ting som; regninger, mad, tøj osv.. (senere vil han måske sælge mere af sig, selvom han holder på det med at man skal gemme "den" til den ægte kærlighed har vist sig)
Han bor alene og har gjort det længe da han har waaaaaaaaaaay to many problems på hjemmefronten, det vil så sige at han bor på et kolegie med egen lejlighed.. (lille lorte værelse med eget toilet og køkken uden ovn)
Har et stort ar langs ryggen som han fik har hans far da dengang lige inden han slog ham ihjel.

~ Han har de her ekstræmt store frygter for at ende alene ... Og så er han angst for tordenvejr~
~Bandt baseret mest af alt på skillet, nogle få andre måske, men mest skillet xD!!~
avatar
Adam

Antal indlæg : 931
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Albertslund

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum