Nightmare

Ren Matsushita

Go down

Ren Matsushita

Indlæg  Pretty--Kitty on Ons dec 08, 2010 12:01 am

Navn: Ren Matsushita
Alder: 22 år
Køn: Mand
Sexualitet: Straight
Forhold/Status: Single, men hemmeligt forelsket i Aneliya som han er livvagt for.

Vane(r): Ryger når han er nervøs, har en tendens til nogen gange at opføre sig som om han er homo over for fyre xD

Personlighed: Han er meget indelukket og lader sjældent folk komme tæt nok på til at de kan nå at lære ham at kende. Han er desuden meget populær hos pigerne, men han har kun øje for sin Aneliya. Så hvis en anden pige kommer hen og gør tilnærmelser, så ender det altid ud med at pigen løber grædende væk igen. (Han ved ikke hvorfor det altid ender ud sådan.)

Stil: Går stort set altid i sort tøj. Når han er på arbejde som livvagt så har han selvfølgelig jakkesæt på, så han ser professionel ud, men han har altid en lang sort jakke som nærmest går helt ned til hans fødder på også udanset hvad han ellers har på. Langt, sort hår som typisk er sat op i en hestehale. Hans øjne er en smule skrå i det og de er gyldenbrune.

Historie: Ren er født en i en rig familie, men det er ikke ligefrem noget han lader sig mærke med. Hans far er amerikaner og hans mor er en typisk japanske kvinde. Pga. hans far så ser han ikke særlig japansk ud. Han har sin mors lidt skrå øjne og det samme stærke og sorte hår som hende. Men det er vidst stort set også det han har fra sin japanske side i familien.
Hans mor døde da han var ca. 10 år gammel og siden da har hans far taget sig godt af ham. Der har ikke på noget tidspunkt manglet kærlighed i hans familie. Hans mor elskede ham ubeskriveligt højt, hvorimod hans far lagde lidt en dæmper på hans følelser for Ren. Rens far har siden moderens død opdraget sønnen på en lidt streng måde, men den var stadig fuld af kærlighed, for hans far aldrig nægtet ham noget. Ville Ren gå til en bestemt sportsgren fik han lov selvom faderen ikke brød sig om det. På det tidspunkt vidste Ren ikke at hans far havde afgivet et løfte til hans mor om at han aldrig ville nægte Ren noget lige meget hvad.
Da Ren gik i High School blev han bedste venner med skolens Jjang og det endte ud med at han også blev medlem af skolens bande. Men da hans far fandt ud af at han var blevet medlem af banden, blev han vred og sørgede for at Ren skiftede skole, men inden da havde Ren fået anskaffet sig en masse fjender i nogle af de kampe han havde deltaget i sammen med banden.

Ren er ligesom sin far vild med at rejse og en dag for nogle år siden, hvor Ren var med sin far på ferie i Polen, så han for første gang Aneliya og han blev forelsket i hende på stedet. Han gjorde alt for at finde ud af hvem hun var, hvor hun kom fra osv. Hans far rystede bare på hovedet ad ham, men hjalp gerne sin søn med at finde hans første store kærlighed til ham og en dag lykkes det endelig for Ren at finde hende i Danmark og tog af sted med det samme. Det sig dog i midlertidigt at det ikke var helt let at komme tæt på Aneliya, da det jo vidste sig at hun tilhørte den danske mafia. Den eneste mulighed han havde, var at blive en af hendes livvagter. Han startede i det små til at starte med, men da det hurtigt viste sig at han havde gode erfaringer med bl.a. kampkunst og våben, gik der ikke lang tid, før det var ham som var lederen for Aneliyas utallige mange livvagter. Inden han var taget af sted til Danmark havde han sørget for at lære sig selv dansk og han havde også besluttet sig for at lade være med at fortælle hans efternavn til nogen, mest af alt for at folk ikke skulle finde ud af at han var rig og hvis folk spurgte sagde han bare at han ikke havde noget.

Andet: Mangler lidt på personlighed, men ved ikke helt hvad jeg skal skrive ^^ Så kom gerne med forslag^^ Han er baseret lidt på Eiri Yuki fra Gravitation hvis der er nogen som kender til den manga serie ^^ Men det hovedsagligt Rens udseende der er baseret på Eiri ^^

Billede kommer senere Smile
avatar
Pretty--Kitty

Antal indlæg : 268
Join date : 09/10/10
Age : 28
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Ren Matsushita

Indlæg  Pretty--Kitty on Fre mar 18, 2011 1:40 am

Har ændret lidt i historie ^^
avatar
Pretty--Kitty

Antal indlæg : 268
Join date : 09/10/10
Age : 28
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum