Nightmare

forsættene på et marit (22-11-2010)

Go down

forsættene på et marit (22-11-2010)

Indlæg  Wolfy on Man nov 22, 2010 1:23 am

Billy åbnede roligt øjne. Hans krop gjorde ondt. Han tog sig stille til hovdet og opdagede at han have en meget for stor skjorte på og bokseshors.
Hans hår var løst, eftersom hans spænger og hår elastikker han have brugt til at holde hårt på plads med var væk.
Han husker tydelidt at hans far havet hevet ham med idet alle var udopmærksomme. "...far..?...herre?" Han kaldte stille og til sin lettelse var han alene.
Billy tog sig et kig omkring stedt. Det lingede en lejlighed. Var hans famille flytte?. Han vandrede stille omkring og kigged på tingene. Op til flere gange hev han fat i håndtaget, men døren var låst og man kunne ikke låse den op inde fra. Billy kunne hører nogle stemmer udenfor og han løfte ligt op i gadinte for at se. Han kunne se en meget lys dreng klædt i masse dejlige lyse farver. Hov! han lingede ham drengen der engang have kysset Billy. Billy holdt sig for munden og rødme lidt. Jackson hed han vist nok. Ved siden af ham var en anden dreng klædt i sort og have sort hår. En pæn fyr lige som Jackson. Billy smille lidt. De så så glade ud. Han lage mærke til de gik ind af en dør overfor.
Billy slap stille gadinte.

Han savne allerede friheden der var blevet taget fra ham. Han begyndte at tage sin plads ved at søger for huset som famillens tjener og hund.
Da han have gjordt det satte han til at tegne med en pen på noget papir han have fundet.
avatar
Wolfy
Moderators
Moderators

Antal indlæg : 774
Join date : 02/08/10
Age : 29
Geografisk sted : fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum