Nightmare

Julespeciel <3

Side 1 af 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Julespeciel <3

Indlæg  Wolter on Fre nov 05, 2010 8:08 am

For at samle alle har vi planlagt i fællesskab at lave en tråd hvor ALLE har mulighed for at være med Smile
kom og join os <3


En lille café i byen har et åben julearrangement for alle. Der står et stort flot pyntet juletræ midt inde i lokalet. Med gaver under. Rundt omkring er der pyntet op med kravlenisser, guirlander, lys, og et stort kalender lys på disken. Bordene er dækket op med rødt og grønt dun, og der står små skåle med pebernødder. Vinduerne er dækket med falsk sne og der strømmer et venligt lys fra dem ud mod gaden. På døren står der et skilt med skriften; VELKOMMEN
Wolter
Wolter
Admin
Admin

Antal indlæg : 470
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Jylland

Vis brugerens profil http://nightmare.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Pretty--Kitty on Fre nov 05, 2010 11:34 am

Aneliya kom gående hen ad gaden. Det var koldt og hun slog armene omkring sig for at få varmen. Et stykke bag hende gik hendes livvagter. Det var endnu ikke lykkes hende at slippe fra dem, men hun håbede på at hun snart fik chancen for det.

Aneliya lagde lige pludselig mærke til en større gruppe mennesker længere fremme. Hun kunne ikke se hvorfor der stod så stor en gruppe, men det fandt hun hurtigt ud af da hun kom tættere på og kunne se at det var en lille café som de stod foran. Dette var muligvis hendes chance for at slippe væk fra hendes livvagter. Hun lod som at hun ville gå uden om gruppen og da hun var nået næsten hen til døren var der 2 fyre som begyndte at skændes. Det lød som et voldsomt skænderi og havde det ikke været fordi at hendes livvagter var lige bag hende. Så havde hun nok stoppet op, for at få dem til at holde op med at skændes. Da Aneliya nåede hen til døren, kiggede hun sig diskret over sin skulder for at se om hendes livvagter stadig havde opmærksomheden rettet mod hende, men da de ikke havde det pga skænderiet, så hun sit snit til at smutte gennem mængden og ind i caféen.

Da Aneliya kom ind på caféen var der en tjener som gav hende et menukort og fortalte hende at hun bare kunne sætte sig hvor der var ledigt. Aneliya tog menukortet for hun kunne godt bruge noget varmt at drikke. Hun gik hen imod et bord som stod lidt væk fra vinduerne og døren, men ikke så langt væk at hun ikke havde en mulighed for at holde øje med sine livvagter udenfor. Hun satte sig sådan at man ikke kunne se hende udefra, men hun havde udmærket oversyn over hvad der skete udenfor. Hendes livvagter havde fået stoppet skænderiet og nu så de sig søgende om efter hende, men da de ikke kunne finde hende, så de ud til at de valgte at gå videre. Sikkert i den tro at hun nok ikke havde set dem og bare var gået videre.

"Undskyld, men er frøkenen klar til at bestille?" Aneliya fik et chok. Hun havde slet ikke set at en tjener havde nærmet sig hendes bord mens hun havde holdt med hendes livvagter. Hun skiftede hurtigt siden med varme drikke igennem. "Uhm ja, en kop varm kakao ville være dejligt." Hun lukkede menukortet i og gav det til tjeneren. "Så gerne frøken. Ellers andet?" Sagde tjeneren og tog menukortet. "Nej tak" svarede Aneliya med et venligt smil til tjeneren.
Pretty--Kitty
Pretty--Kitty

Antal indlæg : 268
Join date : 09/10/10
Age : 28
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Felix on Fre nov 05, 2010 11:42 am

Freja havde siddet i træet nogle meter væk fra cafeen.. Hun kunne dufte mad inde fra cafeen.. Hun var ikke helt sikker på hvad det var der foregik.. En kold vind blæste og hun holdt om sig selv for at holde varmen. Det var blevet vinter, og det tydede snart på der kom sne. Hun kiggede op på himlen den var grå og kold.. Hun drejede hovedet ned og kiggede ned af sin egen krop, en laset sort t-shirt med et logo på som for længst var blevet ødelagt af slid, og nogle cowboybukser som også var ved at være tyndslidte, de gik snart i stykker. Hun havde formået at finde et par sko, og en cardigan som hun også havde på men det var langt fra nok i denne kulde.
Hendes mave rumlede. Hun tog sig til den, og kiggede sulten hen mod cafeen, men vidste ikke helt om hun skulle gå derhen. Hun lagde mærke til en pige som kom gående, hun syntes hun kunne kende hende, hun tog sig automatisk til hovedet. Var det ikke hende pigen fra den dag hun havde beskyttet Billy? Hun kiggede på sin hånd, det var helet fint, men gjorde stadig lidt ondt hvis hun brugte den.
Hun kiggede igen op og så kun lige pigen gå ind i cafeen. Hun sad bare stille, bange for at gå derhen, men alligevel sulten.
Felix
Felix

Antal indlæg : 659
Join date : 01/09/10
Age : 32
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Wolfy on Lør nov 06, 2010 12:10 am

Billy have taget sig et job til at tjene lidt. Eftersom han var vantil at varte sin famile op lød et tjener arbejde som noget han kunne finde ud af.
Han vandre genret og lidt klodste rundt i cafen men han samle mod nok til at søger for cafen´s gæster.
Billy kunne godt lid hvordan der var pynte op og han nø den derlig steming af glæde og hygge der var i hele cafen.
Sikke mange gæster der er. Smille han for sig selv og lunte som en lille glad hund hen til det næste bor for at tag imod bestilling.
"hva skul det være hr....ah.J-jake o^^o"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jake have beslutte sig for at gå til byen da han have læst om at der var en cafe der vil holde noget jule hygge haløj. Hvorfor ik det var vel berder at sidde der hjemme.
Eller det var nu Matt han have hørt snakke om det. Han løfte hovdte op fra korte da der kom en tjener. Han støtte sit hovde til sin arm med en ske i munden.
"oh Billy ^^" det venlid smil kom frem og gemte det fjerne utryk væk.
Wolfy
Wolfy
Moderators
Moderators

Antal indlæg : 774
Join date : 02/08/10
Age : 30
Geografisk sted : fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Wolter on Lør nov 06, 2010 12:33 am

Matt havde glædet sig i flere dage, snakket om det dag og nat, foran alle han kendte. Når han kom hjem havde han fortalt om den lille hyggelige café der holdte åben for alle, hvordan det var pyntet op sidste år, og hvordan det ville blive dette år. Matt kom gåene hen af gaden, i et godt humør. Der stod flere mennesker uden for, end sidste år, nogen sang, andre grinte. Matt smuttede forbi nogle mennesker og skyndte sig ind i cafén. Han måbede over hvordan det så ud!! Han begyndte at gå rundt, savlede nærmest. Han bakkede rundt i lokalet og stødte ind i en tjender. "undskyld!" grinte Matt, han vendte sig rundt og fik øje på det grønne hår. "B-billy?" sagde Matt lavt, smilte så sit evige smil. Opdagede så Jake, sprang nærmest op på hans skød. "STOREBROR!!" <3
Wolter
Wolter
Admin
Admin

Antal indlæg : 470
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Jylland

Vis brugerens profil http://nightmare.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Felix on Lør nov 06, 2010 1:15 am

Freja vågede sig ned fra træet og gik langsomt hen mod cafeen.. Hun havde jo lidt penge lige nu, så måske hun skulle gå ind og købe noget. Der var også så mange mennesker så der kunne nok ikke ske hende noget.
Hun trådte ind i cafeen og kiggede rundt, sikke der var pyntet op. Hun snuste ind og nød alle duftene, nød alle sanseindtrykkende, og nød varmen. Hun kiggede rundt og lagde mærke til hver en detalje. Hvad var det dog de fejrede herinde? Hun fik øje på Jake, et ansigt hun kendte.. Hun så Matt hoppede op på skødet af ham, og BILLY! Hun havde ikke set ham siden den dag i gyden og løb hen og kastede sig om halsen på ham.. Hun var blevet glad for Billy, hun følte hun havde fået en ven.. Hun tyggede lidt på ordene.. Gad vide om det var det, hun kiggede op på Billy.. "Er vi..... jeg mener... er vi venner?" hun smilte genert, hun håbede hun endelig havde fundet en ven..

Hun var utålmodig og vendte sig om imod Jake og Matt.. Hun smilte som en hilsen... Hun kiggede igen rundt i lokalet og undrede sig over hvad det var...
_________________________________________________________________

Bitter kom gående surt hen af gaden. Han havde fat i sin bror. Han sukkede opgivende. Han huskede tilbage på den selvsamme morgen. Hans far havde bedt ham tage Honey med ned på Cafeen hvor der var julehygge.. Han orkede det bare ikke, alt det jul.. Han var træt af det, det bragte ikke noget godt med sig..
Han gik hurtigt fordi han var så sur, han lagde ikke mærke til om Honey havde svært ved at følge med, han var ligeglad, dagen skulle bare overståes.
Da de nåede cafeen trak han Honey med ind og fandt et bord ved vinduet, han satte sig, og beordrede Honey til at gøre det samme.. "Det ikke fordi jeg har lyst til det her, men du hørte selv far. Så find du hellere noget du vil ha' så vi kan få det her overstået!" Han lagde slet ikke mærke til hvad der skete i rummet, han så ik de andre og han så ikke engang sin kusine. Han ville bare væk..
Felix
Felix

Antal indlæg : 659
Join date : 01/09/10
Age : 32
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Lemming on Lør nov 06, 2010 1:53 am

Steve kom løbende ned af gaden.... "oh for pokker min Date !!" han var sent på den som altid, der var begyndt at komme noget vind og sneen fløj omkring. han viste ikke hvordan hun så ud havde mødt hinde over nettet hvor de havde aftalt at mødes på den lille cafe.

det var næsten et forhindrings løb at komme frem mellem alle de mennesker og han var lige ved at falde da han halvt gled hænd af vejen da han nåede cafeens dør. han åbnede døren og følte varmen og kunne huske at han havde plejet at komme her, men nu var det ikke tid til at tenke på gamle minder han havde en person at finde, og kunne kun håbe at hun ikke var gået.

han kikkede hurtigt omkring og så at der sad en pige med varm kakao alene ved et bord, hun så ud til at kikke søgende efter nogle. der kunde ikke være nogen tvivl måtte være hinde.

med en hurtig finte fandt han vej ned til hindes bord og hoppede hen på den anden stol ved cafe bordet. "Jo Babe, ked af jeg er sent på den men....."

steve stoppede før han kunne gøre sætningen færdigt og han hans ansigts udtryk skiftede da han så det var pige fra gyden der sad foran ham
Lemming
Lemming

Antal indlæg : 21
Join date : 08/10/10
Age : 29

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Pretty--Kitty on Lør nov 06, 2010 2:21 am

Efter at Aneliya havde afgivet sin bestilling, begyndte hun at slappe mere af. Det var lykkes hende at slippe væk fra hendes livvagter. Hun havde ikke troet det ville lykkes hende denne gang, men det var det. Nu hun kunne endelig begynde at slappe ordentlig af og nyde den gode stemning som der var på caféen. Der var virkeligt flot pyntet op herinde.

Billy kom med hendes kakao. "Mange tak." sagde hun med et smil til ham. Vent havde hun ikke set ham før. Hun syntes hun kunne genkende det lange, grønne hår. Men hun kunne ikke lige komme i tanke om hvor hun havde set ham før. Men hun fik ikke tid til at tænke mere over det, for nu så hun lige pludselig sine 2 fætre komme ind ad døren. Ingen af dem så ud til at se hende overhovedet og Bitter så også ud til at være sur over et eller andet. Garanteret noget hans far havde sagt til ham. De satte sig ved et bord ved vinduet. Aneliya sig for at gå over til dem i stedet for at sidde alene. Hun tog sin kakao i hånden, kom med en kort bemærkning om at hun skiftede bord og begyndte at gå over mod sine fætre. Hun anså slet ikke ham der satte sig ned på den anden stol som var ved bordet. Havde kun øje for sine fætre.
Pretty--Kitty
Pretty--Kitty

Antal indlæg : 268
Join date : 09/10/10
Age : 28
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Wolfy on Søn nov 07, 2010 6:19 am

Billy smille glad og forsitigt "jo min ven" sage han glad og nærmest lykkelig. Han så igen på jake "hva skal det være ^^"
Han gjorder klar til at skrive orden ned

----------------------------------------------------------

"BRORMAN!!" Jake kramme Matt stort idet Matt var sprungte på hans skøg hvor efter han rømme sig og så på Billy "øhhmm ja Varm kakao og.."
han raket matt menu korte så han igen kunne vægle kage eller hva de skulle have at spise

--------------------------------------------------------

Honey gjorder hva han kunne for at kunne nåd at føgle med Bitter. uden at vise han have svært ved det og prøve at skjulle det lille glade barn han var for julen og dog skuffet over at det ikke var med hans far som det pleje og være. "Baaahhh hvorfor kunne far ikke" Han sætte sig efter sin bror´s ordre. nok dumt at pis ham af når han var muggen nok i forvejen og dog måtte han heler ikke rør Honey begrund af deres far order så han tog sig med god tid at kigge på menu korte imens han misunde de andre rundt omgrin dem.
Wolfy
Wolfy
Moderators
Moderators

Antal indlæg : 774
Join date : 02/08/10
Age : 30
Geografisk sted : fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Felix on Man nov 08, 2010 5:15 am

Bitter kiggede på sin lillebror.. Hvorfor skulle han også trækkes med det her jule noget.. Han kunne også fornemme på Honey det ikke passede ham at hans far havde sendt Bitter med... "tjah.. han skulle vel ordne nogle vigtige ting..." han kiggede ned i bordet og tænkte så lidt, han drejede hovedet op imod Honey igen.. "Hør.. Det her passer ingen af os, men nu er vi her og vi kan ikke ændre på det, så lad os få det bedste ud af det. Har du fundet ud af hvad du vil ha?" Der var ikke nogen der vidste hvorfor Bitter havde noget imod julen.. Han havde holdt den del for sig selv.. Han kiggede op for at kalde på tjeneren og fik øje på sin kusine der kom gående imod dem... Han overvejede om han skulle gemme sig under bordet for ik at blive overfaldet, men indså at det var for sent og smilte bare til hende..
_________________________________________________________

Freja hoppede af glæde da hun hørte Billy sige de var venner... Hun faldt til ro og kiggede på Jake og Matt. Hun kiggede genert ned i jorden og tegnede cirkler med den ene fod... "Må jeg.. jeg mener.. tror i det okay jeg sidder med jer? Vil helst ik sidde alene....." hun holdt en pause og kiggede så på Jake og fortsatte ivrigt "Du behøver ikke betale for mig i dag. Jeg har selv penge" hun smilte stolt, det var ikke noget hun havde tit.
Felix
Felix

Antal indlæg : 659
Join date : 01/09/10
Age : 32
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Pretty--Kitty on Man nov 08, 2010 6:43 am

Da Aneliya kommer hen til sine fætres bord, stiller hun sin kakao på bordet for ikke at tabe den ned over Bitter. Hun overfalder ham derefter ved at hoppe op på hans skød og slår armene omkring og giver ham et ordentlig knus. "Hvad så mine kære fætre? Hvad laver i her?" kommer det glad fra hende. Glad for at hun slap for at sidde alene på den overfyldte café. Hun sender Honey et kærligt smil samtidig med at hopper ned fra Bitters skød, for at gå over og give Honey et lige så stort kram. Aneliya tager derefter en stol fra et andet bord som ikke så ud til at blive brugt og sætter sig for enden af fætrenes bord mens hun tager sin kakao op for at drikke den. "Hey jeg tror jeg har set en vi kender. Ham tjeneren med det grønne hår. Kan det passe?" hun var pludselig kommet i tanke om det igen og ville høre sine fætre om det virkelig kunne passe at hun havde set ham før.
Pretty--Kitty
Pretty--Kitty

Antal indlæg : 268
Join date : 09/10/10
Age : 28
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Wolfy on Tors nov 11, 2010 7:26 am

Honey dreje sit blik og smile lumsk og nikkede tilfreds "ih jo...ham kender vi hæ...hæ..." Han blev stille et øjeblik da han fik øje på Jake. fra en lille rødme blev til en lille ophiste opbuste ansigt. Honey vent sig om og trak menu tæt på sit hovde.

----------------------------------------------------------------------

Jake klappe en fri plads ved deres bor til freja "værsgod at tag plads ^^ flere noget berder"
.han puffe igen til matt med menu korte for de kunne jo ikke bare opholde Billy os dem hele dagen han have jo et arbejde at passe.
men han vaglt til sist hva det skulle være og bestilte hvor efter han lade mærke til at Billy virke meget navøs. "er du okay?"
----------------------------------------------------------------------

Billy gav et hurtig buk igen hvor efter han blev ramt en skræmmene føglse af nogen holdt øje med ham.
"m-mm jeg er okay..h-hva skul det være freja ^^" han hade det for det føglte næsten som hans far blik men han prøve at forholde sig i ro.
dog begyndte hans hænder at ryste en smulle.
Wolfy
Wolfy
Moderators
Moderators

Antal indlæg : 774
Join date : 02/08/10
Age : 30
Geografisk sted : fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Wolter on Tors nov 11, 2010 9:58 am

Hun stod uden for. Det var koldt og hun frøs. Hun havde stået der længe, havde ikke holdt øje med tiden, hun mærkede hvordan følelsen havde forladt hendes ben. Hun åndede tungt på vinduet, så nogle få gange sit eget spejlbilledet. Hendes store blå øjne, var trist. Hendes lyserøde hår var vådt, af sneen. Hun stirrer ind, håbede at se noget, nogen, ham. Hendes hjerte slog let i hendes bryst. Hun mærkede hvordan smilet kom frem når han betendte kunderne. Hans vidunerlige grønne hår. Hans slange fine hud, hans øjne og hans smil. Hun lagde en hånd på hendes bryst. Hun ville ikke indrømme det, aldrig. Det ville ødelægde alt. Hun var ikke klar, eller var det mod hun manglede? Hun følte ikke at det var rette tid til at fortælle ham hvad hun følte. I hendes anden hånd havde hun en pakke, den var pakket ind, men den så blød ud.

Hun følte ham med øjene, pludselige genkendte hun Jake, og hans bror Matt, de smilte og virkede glade, hun kiggede igen på ham, smilte lidt over hans smil, han var glade for at se dem, hun elskede hans smil når han blev gernet. Pludselige slog hendes hjerte et slag over. Hun stivnede. En pige kom løbene hen og krammede ham. Hun tabte pakken, hendes hånd gav bare slip. Ren chokret over hvad der skete. Da hun kom til sig selv, genkendte hun pigen som Freja. Hun lagde begge hænder på ruden, stirrede imod dem. Deres øjne, deres smil. Det holdte ikke længe før Freja satte sig hos Jake og Matt. Hun slappede lidt mere af, men hun var stadig jaloux. Hun lod pakken ligge i sneen. Kiggede ikke engang på den, havde glemt alt om den. Forsatte med at stirrer på ham.
Wolter
Wolter
Admin
Admin

Antal indlæg : 470
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Jylland

Vis brugerens profil http://nightmare.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Felix on Tors nov 11, 2010 5:09 pm

Freja satte sig på den anviste plads og fandt et menukort frem.. Hun tog sine penge op af lommen og talte dem, hun kunne vist få lige hvad hun ville have.. Hun smilede glad og tilfreds over tanken, inden hun igen forgabte sig i menukortet.. Hun sad længe og overvejede det var svært pludselig at vælge når man kunne få LIGE hvad man ville.... Hun kiggede op på Billy.. "Jeg vil gerne ha varm kakao med masser flødeskum, og så den der.." hun pegede på den mest ulækre kage på menukortet, hun kunne ikke helt udtale dens navn fordi hun aldrig rigtig havde passet skolen.. Hun smilte varmt til Billy og lagde menukortet væk..

Hun drejede sig om og kiggede rundt i lokalet.. Der var alle mulige folk i lokalet og alle så glade og tilfredse ud, hvad var det de fejrede? "Hey Jake.. Hvad...." hun afbrød sig selv da hun så hvem der sad ved vinduet, hun kunne tydeligt kende Honey og hun kiggede næsten automatisk på sin hånd, hun havde fået et ar i håndfladen fra den dag i gyden, det gjorde stadig lidt ondt, hun kørte en finger henover det.. Hun kiggede igen op og følte en vrede, hun knyttede sine knoer men kiggede bare på dem, som var hun i trance. Hvad fanden lavede de her??
_______________________________________________________

Bitter blev overrasket over hans kusines 'overfald' så han var ved at falde ned af bænken, men samlede sig hurtigt til sit gamle sure jeg.. "Tjah min kære kusine.. Min far gav mig ordre på at tage Honey med herned...." Man skulle ikke være et geni for at kunne høre utilfredsheden i hans tone. Han sukkede...
Han kiggede op da Aneliya og Honey snakkede om en tjener, og han fik øje på Billys grønne hår. Det var ham drengen fra gyden, den dag det var gået helt galt. Og her troede han at han i ro og mag kunne komme igennem denne møg dag... Han drejede hovedet og kiggede direkte på sin bror "Nu skal du ikke få nogle sjove ideer!! Jeg fik besked på at tage dig med herned, jeg gider ikke også rode dig ud af ballade, og slet ik et sted som det her. Så styr lige din barnlighed ik??" Det sidste sagde han med et hån i tonen, og et provokerende skævt smil på læben.. Han kiggede på det bord Billy stod ved, der var da egentlig mange fra gyden. Det var hende pigen, en eller anden rødhåret fyr han ikke kendte og.... Jake.... Han kiggede ned i bordet og bandede for sig selv, og slog så med en knyttet hånd ned i bordet...
Felix
Felix

Antal indlæg : 659
Join date : 01/09/10
Age : 32
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Pretty--Kitty on Tors nov 11, 2010 6:17 pm

Aneliya følte at der var nogen som kiggede på dem. Så hun vendte sig om og så at det var hende pigen fra gyden. Hun smilte venligt og vinkede til hende. Hun vendte sig mod Honey. "Hvaad har du snart kigget det menukort færdig kære fætter? For hvis du er så vil jeg meget gerne låne det, så jeg kan bestille noget at spise. For jeg er hundesulten." Hun kunne mærke at hun var blevet sulten og ville gerne nå at bestille noget samtidig med Honey og måske Bitter hvis han også skulle have noget.
Hun kom pludselig i tanke om et brev hendes biologiske forældre havde sendt til hende sammen med en af hendes biologiske mors dagbøger fra dengang hun var blevet. Hun tog brevet frem og begyndte at læse det igennem, mens hun ventede på at Honey skulle blive færdig med at beslutte sig for hvad han ville have og give hende menukortet. Hun smilte meget mens hun læste brevet igen. Hun blev altid så glad når hun hørte fra dem og hun var især glad at hendes biologiske mor havde husket noget hun havde sagt sidst hun havde været og besøge dem. Hendes mor havde ligefrem valgt at sende en af hendes gamle dagbøger til hende og hun ville have ringet til dem lige efter at hun havde læst, men da hun kiggede på sit vækkeur for at se om hun kunne gøre det. Så hun at klokken kun var 4 og så var de stadig på arbejde. Hun blev lidt skuffet og det var derfor hun havde valgt at gå ud. Så hun havde stoppet brevet ned i sin fine, lille og sorte lak skuldertaske, for at huske sig selv på at hun skulle ringe til dem.
Pretty--Kitty
Pretty--Kitty

Antal indlæg : 268
Join date : 09/10/10
Age : 28
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Wolfy on Tors nov 11, 2010 9:17 pm

"øhmm øhmm den hedder øhmm" Billy menu korte og prøve at læse hva den kage Freja ville have hed men han opgav. Han var heldig at de have sat billeder i menu korte.
BIlly have snart lært de fleste kager at kende alt efter hva folk beatilt "s-så gerne" Billy gjorder et hurtig buk. Han skjullte at han var navøs. de øjne han kunne virkelig føgle en stirrren, men den stirren blev skubbet tilsiden da han ser hvem der kom ind af døren. "ah...f-far" hvisket han for sig selv. Han tog et stille i nogle seckunder grab om sit halsbånd hvor efter han dreje hurtig ind i køkkenet.

-----------------------------------------------------------------------

Jake hev igen skeen i munden. måske han skulle haft taget en smøg ingen han gik ind. Han sukke og nået frem til at han godt kunne undvære den.
Han sad lidt og kigge rundt. Det gav et sæt i ham da han fik øje på Honey og Bitter. Hva var de ude på!!? hva lave de her??
Han dreje hurtigt hovdet væk og begyndt at sidde og lege med skeen han have i munden hvor efter han sad lidt at studre den mand der kom ind i cafen.

--------------------------------------------------------------------

Honey raket hans kusine menu korte. "slap nu af forhelve....." han så bare ned i bordet og kramme sin bamse da sad på skøget af ham.
"jeg har heler ikke lyst...." den var ny Honey pleje altid at have lyst til at have sjov eller udtrykke sin misundsle ved at være efter dem han misunde.
"Jeg vil have en chocolade kage og en cicron vand" Han så det seckundt der var nok for ham til at tage kusines brev imens hun kigge på menu korte.
Han læste det igemmen. Bare hans mor os vil sende et brev. Hvor svært kunne det dog være de bor jo det samme sted så det var ikke fordi hun ikke kendt adr.
Efter han have læst det lade han det pænt på plads hos Aneliya og sendt hende hans velkendt fætter smil når han prøve at vis venlighed.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Det var koldt udenfor han rette på sin frakke idet han kom ind af døren. Han have fået et hint. Han have vist sig for at være den bekymret far så folk have fået ondt af ham og skyndte sig at fortælle hvor drengen var. Han så sig omgrin. Han have set Billy have fået øje på ham men var hurtig smutte ud i køkkenet.
Ingen skulle tag hans ejendom og nu var han kommet for at få den tilbage. han gik roligt hen til et bor og satte sig for sig selv. Der var ingen grund til at vække opsigt.
Jon tog sig hat af og lade den pænt på borget viste sig som den finde, nydelige ældre herre han selv menet han var. Han kørte han igemmen på begyndt grå hår så det sad pænt når han nu have taget hatten af. Han nikke pænt til Honey og Bitter eftersom han kendte ders far som hjælp ham.
Wolfy
Wolfy
Moderators
Moderators

Antal indlæg : 774
Join date : 02/08/10
Age : 30
Geografisk sted : fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Felix on Søn nov 14, 2010 9:49 pm

Bitter pegede en af tjenerne hen til sig... Han sørgede for at det ikke var Billy, da han gerne ville undgå ballade. Han bestilte det hans lillebror ville have, og bestilte selv en kop sort kaffe, og en kage. Han kunne lige så godt prøve at nyde det nu han skulle være her. Han kiggede på sin kusine "Hvad kunne du tænke dig? Du skal ikke tænke på penge, jeg giver.." Han ventede tålmodigt på hans kusine fandt ud af hvad hun ville have, og prøvede imens at ignorere Jake og de andre...
_____________________________________________________

Freja rystede på hovedet og prøvede at vågne op af hendes 'trance'.. Hun kiggede lidt frem og tilbage og fik øje på en pige ude på gaden, hun stod klistret op af vinduet. Hun lignede da en hun kendte, gjorde hun ikke... Jo det gjorde hun da, der var ikke mange med det lyserøde hår... Hun hev fat i ærmet på Billy da han gik forbi hende "Er det ikke Evangeline?? Hvorfor kommer hun ikke ind til os?" hun lagde mærke til Billy så skræmt ud og undrede sig, hun kiggede rundt og så der var kommet en mand ind i døren.. Hun hørte Billy sige far, men hun turde ikke spørger ind til det så hun kiggede på Jake "Ved du hvem den mand er? Jeg kan ikke lide ham, han ser ikke specielt rar ud..." hun krøb sammen, han mindede hende om hendes egen far, men det var ikke ham... Hun fik øje på Steve der sad ved et bord alene og glemte alt om den fremmede mand.. "STEVE!!!!!" hun råbte så højt hun kunne og håbede han hørte hende, men der var en del larm herinde..
Felix
Felix

Antal indlæg : 659
Join date : 01/09/10
Age : 32
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Pretty--Kitty on Søn nov 14, 2010 11:17 pm

"Tak kære Honey <3" Sagde Aneliya med et venligt smil og tog menukortet. Hun kiggede det hurtig igennem så hun kunne nå at bestille sammen med de andre. Hun faldt over siden med sandwichs. Besluttede sig for en med æg og rejer. "Jeg vil gerne have en sandwichs med æg og rejer og så vil jeg gerne have en refill.(opfyldning)" Sagde hun med et lille sødt smil op mod tjeneren. Hun syntes nemlig at han så lidt godt ud og dat var lige før hun begyndte flirte med ham, men hun nåede lige at tage sig sammen, for det ville hun ikke gøre foran sine fætre.
Aneliya kunne godt mærke at begge hendes fætre ikke var i det bedste humør, men hun vidste ikke hvordan hun skulle få dem i bedre humør.
Aneliya fik et lille chok da hendes mobil begyndte at ringe og hun tog den hurtig op at sin lille taske. Hun kiggede på displayet og så at det var hendes biologiske forældre der ringede. Hun kiggede hurtigt op på sine fætre "Jeg er nødt til at tage den her." sagde hun med et lille smil. Hun trykkede svar "Hi Mom. Can you hold on for a sec? I need to find some place more quiet.(Hej mor. Kan du vente et lille øjeblik? Jeg er nødt til at finde et mere stille sted.)" svarede hun mens hun småløb over mod toiletterne, som så ud til at være et langt mere stille sted.
Pretty--Kitty
Pretty--Kitty

Antal indlæg : 268
Join date : 09/10/10
Age : 28
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Wolter on Tirs nov 16, 2010 12:02 am

Matt havde fået et menu kort i hænderne, og var begyndt at savle over det. Han kiggede på billederne af kagerne. *q* <3
Han holdt op med at lytte til hvad andre sagde omkring ham, til hvad der skete, hvem der kom ind og gik ud, hvem der snakkede og hvem der ikke snakkede, hvad der blev snakket om, osv. Der kunne lige så godt ha været et salgsmål og Matt ville aldrig opdage det! Han var helt væk i kagerne på det lille fine kort. Uden videre lagde han kortet i den ene hånd og rakte ud efter skålen med pebernødder. Han tog en mundfuld op, stirrer stadig på kortet, og lagde alle de pebernødder han kunne ind i munden på sig selv. "mmmmh.. mums!!" >///< <3 Han lagde nu kortet fra sig og greb ud efter hele skålen. "OH! Giv mig flere!" Han ramte bordet med sit hoved, og lå stille i nogle sek. Så begyndte han ellers at slå lidt med hans hænder, for at vise Jake at han ville have flere, men ikke kunne nå skålen. Hans hænder ramte ingen, heldigvis. Matt begyndte at mumle ned i bordet.
Wolter
Wolter
Admin
Admin

Antal indlæg : 470
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Jylland

Vis brugerens profil http://nightmare.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Wolfy on Tirs nov 16, 2010 1:03 am

Honewy nikke igen til den ny ankommen mand der satte sig for sig selv i et hjørne. Honey viste godt at det var Jon som hans fra hjælp lige for tiden.
How vent var den grøn fyr så den søn de skulle finde for ham "fuck" kom det med et ud Honey´s mund. Vis Jon fandt ud af at han have leget lidt rundt med Billy og så bare lade ham slippe igen så kunne det koste det deres far meget dyrt. Honey forstod ikke helt hvorfor jon ville have sin søn tilbage når han afligevel ikke så ham som en søn og kun så ham som en ting. Mange ting har honey udsat Bøsser for men når det kom til at forældre ikke vil kendes vil deres egnen børn stak det afligevel lidt under ham.
Det gjorder ham faktis piss et eller andte sted.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jake skubbe pernødderne hen til Matt med lidt opgivene blik. Jake selv kunne ikke fordrage peddernødder op slet ikke lugten af dem og nået hurtigere Matt fik dem udryddet noget berdere. "har du aldri hørt om ordene bed om V.V;;" Hvor efter Jake klamme sig til sin kop varm kakao idet en ny tjener kom med deres bestiling.
Han tog et hurtig nip til den og faldt roligdt tilbage i stolen som om at den have dræbt alle hans spænginger.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Billy stod lidt bag svin dør og kigge ud af det lille hul hvor man kunne se alle kunderne. Han blev ved at stirre på sin far. Han viste udmærket godt at det var hans område af border hans far have sat sig ved så det ville vare længe før en eller anden vil jage Billy hen for at betjene ham.
Han rysten som en bange hvalp imens han kramme bakken ind til sig.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jon lege lidt med fingeren på bordet med at slå dem ned i bordet. Hans søn skulle nok komme ud på et eller andet tids pundt. og hans tålmodighed gav bonus tilsist.
Ud af køkken døren kom Billy bange og forsitig hen imod ham som han altid have gjordet dog kunne jon tydlig se at Billy virkede mere skræmt end han pleje og det brindte et smil frem på jon´s læber for det var et tegn på at Billy stadig kendt sin plads.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Billy kunne mærke sit hjerte hamme som en sinsyg da han nærme sig sin far.
Wolfy
Wolfy
Moderators
Moderators

Antal indlæg : 774
Join date : 02/08/10
Age : 30
Geografisk sted : fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Wolter on Tirs nov 16, 2010 2:01 am

Matt kiggede op og kastede sig over skålen, han tykkede på dem alle, så så på Jake. "Det er dig som har lært mig at omgås i verden" siger han, lidt surt, så smiler han. Sætter sig tilbage i sædet og klapper sig tilfreds på maven. "ORH! Det var godt!" Han kigger på skålen. "Kan vi ikke få mere!?" han trækker i Jake's ærme.

---

Evangeline stirrede efter Billy endnu. Hun opdagede dog at Freja kiggede på hende, Evangeline stivnede, dukkede sig hurtigt. Hvorfor gemte hun sig? Hvorfor var hun så underlig. Imens hun lå der i sneen på alle 4 opdagede hun gaven, hun rødmede lidt, samlede den op. Rejste sig op, hun børstede ikke resterne af sneen af sine knæ og hænder, hun gik langsomt imod døren, åbnede den, gik ind i varmen, og stoppede. Hun sank en klump. Stirrede hen imod Billy. Hvordan skulle hun gøre det? Give ham gaven og sige glædelig jul? Hvad nu hvis han ikke kunne lide gaven? Hvad hvis han ikke viste hvad jul er!? Hun tog nogle skridt imod ham. "B-billy" sagde hun lavt, men tav da han gik hen imod et bord, med nogle ikke så venlige mennesker. Hun stoppede op, stirrede igen på Billy. Håbede at hendes blik ville få ham til at vende sig om.
Wolter
Wolter
Admin
Admin

Antal indlæg : 470
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Jylland

Vis brugerens profil http://nightmare.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Pretty--Kitty on Tirs nov 16, 2010 7:04 am

Aneliya havde stillet sig sådan at hun kunne holde med hvad der skete ude i det store lokale hvor alle caféens gæster sad, mens hun snakkede telefon med sin mor. Så hun lagde godt mærke til ham fyren som gik til angreb på de pebernødder der stod på det bord som ham den grønhårede lige havde været ved. Hun smilte lidt over det, for hun syntes det var nuttet og især da man tydeligt kunne se at han ville have flere på den måde han hev ham den anden som sad der, i tøjet. Hun lagde også mærke til, at da hun så ham den grønhåret igen, at han så meget bange ud. Hun var ikke helt sikker på om han var bange for den mand han var på vej hen til, men der var noget som tydede på det og hun besluttede sig for at holde lidt øje med dem. Hun så også pigen med det lyserøde hår komme ind og hun så ud til at hun gerne ville i kontakt med ham med det grønne hår, men han opdagede hende slet ikke. Sikkert fordi han var bange.
Hun vendte sin opmærksomhed mod sin mobil igen. "Hi mom. Now we can talk without being disturbed.*" sagde hun venligt til sin mor. "Hi dear. Good to know. I'm actually calling so we can find out when we should see each other again.**" svarede hendes mor. Aneliya tænkte lidt over det og så slog det hende, at de jo kunne komme og fejre jul og nytår sammen dem. Så kunne de også møde resten af hendes plejefamilie. "Then how about the Christmas Holidays? It would be soo much fun to spend christmas and new year with you guys and you could come to Denmark this time. You also have the chance to meet the rest of the Hansen family.***" sagde hun storsmilende. "Ohh that sounds fun dear. One moment, then i'll talk to dad and hear what he says.****" Aneliya ventede spændt på at hendes mor kom tilbage til telefonen og forhåbentlig sagde hun ja til at de ville komme og besøge dem i juleferien. "Hello again dear. Dad says that we can come in the Christmas Holidays. But my dear i have to go now, but i call you as soon as i know when we will be in Denmark.****" Aneliya hoppede op og ned at glæde da hendes mor sagde at de godt kunne komme og besøge dem juleferien. "Great mom, then i'll talk to you then. love you.*****" svarede Aneliya. Hun nåede lige at høre hendes mor sige at hun også elskede hende, inden hun lagde på.
Hun dansede glædestrålende ind i caféen. Aneliya nåede hen til deres bord igen og satte sig ned med et stort smil på læberne.


*Hej mor. Nu kan vi snakke uden at blive forstyrret.
**Hej skat. Godt at vide. Jeg ringer faktisk, så vi kan finde ud af hvornår vi skal se hinanden igen.
***Hvad så med juleferien? Det ville være så sjovt at tilbringe jul og nytår med jer og i kunne komme til Danmark denne gang. I har også muligheden for at møde resten af familien Hansen.
Det lyder sjovt skat. Vent et øjeblik, så snakker jeg lige med far og hører hvad han siger.
****hej igen skat. Far siger at vi godt kan komme i juleferien. Men jeg er nødt til at gå nu min skat, men jeg ringer lige så snart jeg ved hvornår vi vil være i Danmark.
*****Fedt mor, jeg snakker med dig til den tid så. Elsker dig.
Pretty--Kitty
Pretty--Kitty

Antal indlæg : 268
Join date : 09/10/10
Age : 28
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Wolfy on Tirs nov 16, 2010 7:22 am

Billy standse op ved Jon. Han holdt hænderne på ryggen med bakken. Han klemmet dem lidt. "h-hva skul de-det være h-hr" Han gjorder et hurtigt narvøs buk.

-------------------------------------------------

Jon uden at så meget at undevære et blik til Billy idet han var nået hen til ham svarede han bare. "Det tror jeg godt du selv ved"
Wolfy
Wolfy
Moderators
Moderators

Antal indlæg : 774
Join date : 02/08/10
Age : 30
Geografisk sted : fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Wolter on Tirs nov 16, 2010 8:57 am

Matt begynder at trække hårde i Jake's arm. "Jake. Jake. Jake. Jake. Jake! Jake!! Jake!! Jake!!! JAKE!! JAAAAKE!!" jo mere han trækker jo højre blir hans stemme. Han lukker øjene i, og råber ind i hovedet på Jake. "JAKE PEBERNØDDER!!!" ÒoÓ
Han slipper så hans arm, og åbner langsomt sine øjne, ser op på Jake, venter på hans reaktion. Måske var det ikke en så god idé at irriterer Jake? Han virkede meget anspændt, men pebernødderne smagte bare så godt, og Matt havde virkelig glædet sig til denne aften! D:
Wolter
Wolter
Admin
Admin

Antal indlæg : 470
Join date : 02/08/10
Age : 24
Geografisk sted : Jylland

Vis brugerens profil http://nightmare.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Felix on Tirs nov 16, 2010 8:27 pm

Freja holdt øje med hvad der foregik over ved det andet bord. Hun så at Billy ikke lagde mærke til Evangeline, det lignede ham ikke. Når hun så de to sammen følte hun der var noget specielt så hvorfor ignorerede han hende fuldstændig... Hun hoppede op af stolen uden at sige noget til dig andre og gik hen bag Evangeline "Ved du hvem det er?" hendes nysgerrighed var slem, og hun var også bekymret for sin... ven... det føltes stadig underligt at sige.. Hun stod bare og holdt øje med Billy og de andre...
____________________________________________________________

Bitter sad stille og betragtede hvad der foregik ved bordet. Var den her dreng ham som Jon ledte efter. Han fulgte stille med i samtalen, men hans opmærksomhed blev draget væk da en rødhåret fyr begyndte at råbe.. Han råbte ikke noget der helt gav mening, blev bare ved med at sige Jake.. "Argh...." Bitter tog sig selv til hovedet, han var træt af det hele. Han gad ikke være der... Han knyttede begge hænder og slog dem ned i bordet så det gav et ordenligt brag. Han rejste sig op og gik lige forbi Freja og Evangeline.. Han stoppede op ved Jake og den rødhårede fyr. Han stak den rødhårede fyr en lussing, han slog ik vildt hårdt, men markerede tydeligt at han ikke var tilfreds "Kan vi så få noget ro!!!".. Han stod bare og kiggede koldt på den rødhårede fyr, han kunne ikke virke mere ligeglad med Jake, han ignorerede ham fuldstændig. Godt være han var tvunget til at være her men han gad ikke høre på sådan en snotunge.. Han hev fat i en tjener som gik forbi og hviskede noget til ham. Han kom tilbage med en pose pebernødder, en kæmpe pose... Han smed den på bordet foran den rødhåret dreng.. "Og luk så lige røven ik???" Bitter følte hele cafeen kiggede på ham men han var ligeglad...
Felix
Felix

Antal indlæg : 659
Join date : 01/09/10
Age : 32
Geografisk sted : Fyn

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Julespeciel <3

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum